Grapel-utveksling i gang

Før du leser videre, vil vi takke deg som er medlem av MIFF og gjør det mulig for oss å drive dette nettstedet. Er du ikke medlem ennå, vil vi invitere deg til å betale kontingent for 2021 nå. Da gir vi deg resten av år 2020 gratis.

Ved ankomst Ben Gurion i ettermiddag vil Grapel bli kjørt til Jerusalem for et kort møte med statsminister Benjamin Netanyahu. På grensen mellom Israel og Egypt står 25 egyptiske fanger klare til å bli overført som en del av byttehandelen mellom Israel og Egypt. Ifølge israelske fengselsmyndigheter var alle de løslatte fangene domfelt for kriminalitet, ikke terroraktivitet.Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag