Katsav et “vrak”, men vil ikke ta selvmord

Den tidligere israelske presidenten Moshe Katsav opplevde sist uke at høyesterett opprettholdt voldtektsdommen mot ham. Katsav hadde anket dommen fra en lavere rettsinstans.
 Etter valget 13. september 2021 får Norge det mest anti-israelske Stortinget noensinne. 
 For å fremme Israels sak ➡️ klikk her for å bli medlem i Med Israel for fred (MIFF) nå ⬅️

I Yedioth Aharonoth beklager Katsav onsdag overfor de kvinnene som har saksøkt ham at de har følt seg støtt. Rykter har versert de siste dagene om at eks-presidenten skal ha tatt sitt eget liv. Katsav forklarer at selv om han føler seg som et “vrak”, har han ingen planer om å ta selvmord. – Jeg har ikke tatt selvmord og har ingen planer om å gjøre det. Dette er tomme uttalelser fra forskrudde mennesker, hevder han.

– Jeg lover familien min at jeg vil forbli sterk. Men selv jern som har blitt rammet så ofte som jeg har de siste dagene, vil til slutt gi etter, legger Katsav til. Han sier han “respekterer” høyesterettsdommernes beslutning, men understreker at “den er gal”.

---------

Dersom du savner kommentarfelt for Facebook her under artikkelen, er dette dessverre utenfor MIFFs kontroll. Det kan skyldes din nettleser, innstillinger på din nettleser og/ eller innstillinger i din Facebook-bruker. Kommentarer kan sendes til post@miff.no, eller legges inn på MIFFs Facebook-side.

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Ingen artikler å vise