Shimon Peres kjemper for livet

Tilstanden er forverret, og legene tror det går mot slutten.

Israels tidligere president Shimon Peres under statsbesøket i Norge, på Nobelinstituttet i Oslo 13. mai 2014. (Foto: Tor-Bjørn Nordgaard)
Israels tidligere president Shimon Peres under statsbesøket i Norge, på Nobelinstituttet i Oslo 13. mai 2014. (Foto: Tor-Bjørn Nordgaard)

Times of Israel rapporterer at Israels tidligere president Shimon Peres kjemper for livet etter at tilstanden hans er forverret. Han sliter med å puste og nyrefunksjonen er svekket, noe som kan føre til organsvikt.

Peres ble sendt til sykehuset for to uker siden etter at han fikk hjerneslag, og siden da har 93-åringen vært i kunstig koma. Legene på Sheba Medical Center, hvor Peres er innlagt, har begynt å redusere pustestøtten og anestesimengden. Nå sier legene at det ikke ser ut til at situasjonen kommer til å forbedre seg. Familien er kalt inn til sykehuset for å ta farvel med Shimon Peres, ifølge Yedioth Aharonoth.

Talspersonen til Peres var ikke tilgjengelig for pressen.

Forrige artikkelPresenterte boken som forklarer hvorfor en jødisk stat er nødvendig
Neste artikkelShimon Peres er gått bort
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.