Generalmajor Gershon Hacohen til MIFF: – Område C av Vestbredden er avgjørende for Israels sikkerhet

Onsdag 18. november kl. 18-19 inviterer MIFF til åpent Zoom-møte med Gershon Hacohen, generalmajor i reservestyrkene og seniorforsker ved Begin-Sadat Center for Strategic Studies.
Generalmajor Gershon Hacohen. (Foto: privat)

Gershon Hacohen er en av Israels fremste sikkerhetseksperter, og kan se tilbake på en lang karriere med en rekke toppstillinger i det israelske forsvaret. Hacohen er utdannet i filosofi og litteratur ved Det hebraiske universitetet i Jerusalem. Nå er han seniorforsker ved Begin-Sadat Center for Strategic Studies.
Onsdag 18. november forklarte Hacohen på et åpent Zoom-møte i regi av MIFF hvorfor han mener Jerusalem og Område C på Vestbredden er avgjørende for Israels sikkerhet.
Bli med på møtet via lenken under og inviter gjerne med en venn eller to!

Se opptak av møtet på Facebook.

Se opptak av møtet på YouTube.

---------

Dersom du savner kommentarfelt for Facebook her under artikkelen, er dette dessverre utenfor MIFFs kontroll. Det kan skyldes din nettleser, innstillinger på din nettleser og/ eller innstillinger i din Facebook-bruker. Kommentarer kan sendes til post@miff.no, eller legges inn på MIFFs Facebook-side.

Lettlest bok på 144 sider - perfekt gave til tenåringer og unge voksne som trenger å få en god smak av Israel.
Bestill den nye boken Israelernes overlevelseskraft

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Ingen artikler å vise