Bestill boken Israel under lupen

Arabiske stater har illustrert store deler av Israels historie på frimerker. Olav Vidar Landsverk kommenterer og korrigerer propagandaen og tar leseren med på en unik og lærerik reise fra britisk mandattid til i dag.

Israel under lupen.
Israel under lupen.

Før du leser videre, vil vi takke deg som er medlem av MIFF og gjør det mulig for oss å drive dette nettstedet. Er du ikke medlem ennå, vil vi invitere deg til å betale kontingent for 2021 nå. Da gir vi deg resten av år 2020 gratis.

Israel under lupen, Frimerker som propaganda er den tredje boken i MIFFs bokserie. Dobbeltspill kom i 2012, Halvmåne og hakekors i 2013.

 

MIFFs bokserie som danner organisasjonens logo i bokhyllen din tar mer og mer form. Pass på at du også får bestilt de to første bøkene i serien!

Israel under lupen er en svært viktig bok for alle som vil forstå hvordan arabernes holdning til Israel er blitt dyrket fram gjennom tiår med propaganda. Boken er skrevet at det mangeårige MIFF-medlemmet Olav Vidar Landsverk. Her blir en lang rekke av de vanlige løgnene mot Israel og det jødiske folk grundig avslørt.

Hvorfor er Israel blitt utsatt for en helt enestående propaganda? Svaret får du i denne boken!

De første utgaver av Israel under lupen sendes ut fra MIFF fredag 23. mai. Send din bestilling nå!

For spesialbestillinger av bøkene, kontakt MIFF på post@miff.no eller tlf. 41 17 67 80.

  • Vennligst fyll ut skjemaet under for bestilling. Boken blir sendt til deg med faktura.
  • De som allerede er medlem av bokklubben, trenger ikke gjøre særskilt bestilling.
Forrige artikkelIsraelsk strand best i test
Neste artikkelBedrer funksjonshemmede barns hverdag
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.