Norske jøder forteller familiehistorien fra arabiske land i Litteraturhuset Oslo 30. november

30. november inviterer MIFF Norge, MIFF Oslo og Hjelp Jødene Hjem (HJH) for fjerde gang til et arrangement i forbindelse med merkedagen for jødiske flyktninger fra arabiske og muslimske land.

Jødisk flyktningdag 2021 arrangeres for fjerde gang i et samarbeide mellom Med Israel for fred (MIFF), lokalforeningen MIFF Oslo og Hjelp Jødene Hjem (HJH) den 30. november, på Litteraturhuset i Oslo.

Arrangementet streames live på Zoom for de som ikke har mulighet til å komme fysisk. I år fokuserer vi på historiene til norske jøder med familieopphav fra arabiske land, og det er en unik sjanse til å få et innblikk i jødisk historie og kultur!

Det er lagt opp til et spennende program der jøder i Norge med opphav fra arabiske land forteller sine familiers historie, i samtale med Jan Benjamin Rødner. Dette er en unik sjanse til å få innblikk i jødisk historie og kultur fra Ronen Bahar, Dana Wanounou, Hertzel Cohen og Jakob Rubin – alle norske jøder med familieopphav i Midtøsten. 30. november er også midt i den jødiske lysfesten Hanukkah og vi kommer også til å markere dette med lystenning med familien Rødner-Herberger.

Alle er alle hjertelig velkommen. Litteraturhuset i Oslo, kl.18:00 eller på Zoom. Zoom-lenken offentliggjøres her og under https://www.miff.no/moter/jodisk-flyktningedag-2021 snart. Du kan også melde deg på via Facebook-arrangementet her og få varsler om oppdateringer.

---------

Dersom du savner kommentarfelt for Facebook her under artikkelen, er dette dessverre utenfor MIFFs kontroll. Det kan skyldes din nettleser, innstillinger på din nettleser og/ eller innstillinger i din Facebook-bruker. Kommentarer kan sendes til post@miff.no, eller legges inn på MIFFs Facebook-side.

Lettlest bok på 144 sider - perfekt gave til tenåringer og unge voksne som trenger å få en god smak av Israel.
Bestill den nye boken Israelernes overlevelseskraft

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Ingen artikler å vise