Minst sju mennesker drept og 60 skadet i terrorbombe

Før du leser videre, vil vi takke deg som er medlem av MIFF og gjør det mulig for oss å drive dette nettstedet. Er du ikke medlem ennå, vil vi invitere deg til å betale kontingent for 2021 nå. Da gir vi deg resten av år 2020 gratis.

Søndag morgen ble Israels hovedstad rammet av et nytt selvmordsangrep i krigen som palestinerne fører mot landet. Minst sju menensker er drept og 60 skadet, 11 av disse alvorlig. Selvmordsbomben ble utløst på buss nr. 14 mens den stod på rødt lys utenfor Liberty Bell Park. Det er ingen palestinsk terrororganisasjon som foreløpig har påtatt seg ansvaret for angrepet
Israels sikkerhetstjeneste Shin Bet hadde søndag 52 terroradvarsler, men det var ikke noen konkret forhåndsmelding om angrep i Jerusalem.
Israelske talsmenn sier selvmordsbomben beviser at Israel har behov for sikkerhetsgjerdet på Vestbredden. Det siste terrorangrepet i Jerusalem var 29. januar, da 11 mennesker ble drept på buss nr. 19.(22.02)Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag