Gilo er ingen bosetning

Gilo er ingen bosetning og ingen utpost. Det er et nabolag i selve hjertet av Jerusalem, rundt fem minutter fra byens sentrum, sa Benjamin Netanyahus talsmann Mark Regev onsdag. Statsministerens medarbeider svarte på kritikk fra Vesten og de arabiske landene, av en planlagt utbygging i bydelen Gilo. – Gilo har vært en del av Jerusalem […]

Gilo er ingen bosetning og ingen utpost. Det er et nabolag i selve hjertet av Jerusalem, rundt fem minutter fra byens sentrum, sa Benjamin Netanyahus talsmann Mark Regev onsdag.
Statsministerens medarbeider svarte på kritikk fra Vesten og de arabiske landene, av en planlagt utbygging i bydelen Gilo.
– Gilo har vært en del av Jerusalem [i Israel] i enhver fredsplan som er lagt på bordet de siste 18 årene. Så derfor går denne beslutningen på ingen måte på tvers av den sittende israelske regjeringens ønske om fred, basert på to stater for to folk, forklarte Regev.Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Ingen artikler å vise