Gilo er ingen bosetning

Gilo er ingen bosetning og ingen utpost. Det er et nabolag i selve hjertet av Jerusalem, rundt fem minutter fra byens sentrum, sa Benjamin Netanyahus talsmann Mark Regev onsdag. Statsministerens medarbeider svarte på kritikk fra Vesten og de arabiske landene, av en planlagt utbygging i bydelen Gilo. - Gilo har vært en del av Jerusalem [i Israel] i enhver fredsplan som er lagt på bordet de siste 18 årene. Så derfor går denne beslutningen på ingen måte på tvers av den sittende israelske regjeringens ønske om fred, basert på to stater for to folk, forklarte Regev.

Gilo er ingen bosetning og ingen utpost. Det er et nabolag i selve hjertet av Jerusalem, rundt fem minutter fra byens sentrum, sa Benjamin Netanyahus talsmann Mark Regev onsdag.
Statsministerens medarbeider svarte på kritikk fra Vesten og de arabiske landene, av en planlagt utbygging i bydelen Gilo.
– Gilo har vært en del av Jerusalem [i Israel] i enhver fredsplan som er lagt på bordet de siste 18 årene. Så derfor går denne beslutningen på ingen måte på tvers av den sittende israelske regjeringens ønske om fred, basert på to stater for to folk, forklarte Regev.

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Ingen artikler å vise