17 år gammel jødisk gutt knivstukket

En 17 år gammel jødisk gutt ble knivstukket av en arabisk mann i bydelen Ramot i Jerusalem lørdag ettermiddag. Søndag morgen jakter store sikkerhetsstyrker framdeles på angriperen.

Tenåringsgutten satt sammen med en venn langs gaten, da angriperen kom opp til dem, stakk kniven og rømte fra stedet. Politiet tror angriperen hadde nasjonalistiske motiver, og at knivstikkingen derfor var et terrorangrep, men holder muligheten åpen for andre motiver. – Dette hatefulle angrepet er et eksempel på palestinernes terrorkultur. Vi må finne terroristen og ødelegge hans hjem, sier Knesset-medlem Danny Danon (Likud).

Innbyggere i Ramot forteller at det den siste tiden har vært en serie innbrudd i området, som de hevder er utført av palestinere fra landsbyen Kfar Iksa. Det er ikke noen fysisk barriere mellom Kfar Iksa og Ramot, og de to boligområdene ligger mindre enn 500 meter fra hverandre. Tilstanden til 17-åringen er nå moderat og stabil.



Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Ingen artikler å vise