17 år gammel jødisk gutt knivstukket

En 17 år gammel jødisk gutt ble knivstukket av en arabisk mann i bydelen Ramot i Jerusalem lørdag ettermiddag. Søndag morgen jakter store sikkerhetsstyrker framdeles på angriperen.

Tenåringsgutten satt sammen med en venn langs gaten, da angriperen kom opp til dem, stakk kniven og rømte fra stedet. Politiet tror angriperen hadde nasjonalistiske motiver, og at knivstikkingen derfor var et terrorangrep, men holder muligheten åpen for andre motiver. – Dette hatefulle angrepet er et eksempel på palestinernes terrorkultur. Vi må finne terroristen og ødelegge hans hjem, sier Knesset-medlem Danny Danon (Likud).

Innbyggere i Ramot forteller at det den siste tiden har vært en serie innbrudd i området, som de hevder er utført av palestinere fra landsbyen Kfar Iksa. Det er ikke noen fysisk barriere mellom Kfar Iksa og Ramot, og de to boligområdene ligger mindre enn 500 meter fra hverandre. Tilstanden til 17-åringen er nå moderat og stabil.

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Forrige artikkelLivni: – Hamas ble styrket, Israel svekket
Neste artikkelStøtter tv-aksjonen
Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i Med Israel for fred (MIFF). Myrland ble i 2020 kåret av The Algemeiner «topp hundre personer som positivt påvirket jødisk liv» og av Jewish News Syndicates «40 mest innflytelsesrike talsmenn for Israel i sosiale medier». Myrland utviklet nettstedet miff.no på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.

Ingen artikler å vise