17 år gammel jødisk gutt knivstukket

En 17 år gammel jødisk gutt ble knivstukket av en arabisk mann i bydelen Ramot i Jerusalem lørdag ettermiddag. Søndag morgen jakter store sikkerhetsstyrker framdeles på angriperen.

Før du leser videre, vil vi takke deg som er medlem av MIFF og gjør det mulig for oss å drive dette nettstedet. Er du ikke medlem ennå, vil vi invitere deg til å betale kontingent for 2021 nå. Da gir vi deg resten av år 2020 gratis.

Tenåringsgutten satt sammen med en venn langs gaten, da angriperen kom opp til dem, stakk kniven og rømte fra stedet. Politiet tror angriperen hadde nasjonalistiske motiver, og at knivstikkingen derfor var et terrorangrep, men holder muligheten åpen for andre motiver. – Dette hatefulle angrepet er et eksempel på palestinernes terrorkultur. Vi må finne terroristen og ødelegge hans hjem, sier Knesset-medlem Danny Danon (Likud).

Innbyggere i Ramot forteller at det den siste tiden har vært en serie innbrudd i området, som de hevder er utført av palestinere fra landsbyen Kfar Iksa. Det er ikke noen fysisk barriere mellom Kfar Iksa og Ramot, og de to boligområdene ligger mindre enn 500 meter fra hverandre. Tilstanden til 17-åringen er nå moderat og stabil.

Forrige artikkelLivni: – Hamas ble styrket, Israel svekket
Neste artikkelStøtter tv-aksjonen
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.