– Vi har rett til å bygge i vår evige hovedstad

Onsdag talte statsminister Benjamin Netanyahu på en minnemarkering for Rehavam “Gandhi” Ze’evi, den daværende turistministeren som ble drept for ti år siden. Netanyahu forsvarte Israels bygging i Jerusalem, på tross av internasjonale protester.

– Alle som elsker Jerusalem burde lære fra Ze’evi. Vi må beskytte byens enhet, stanse dem som omskriver dens historie og minne verden igjen på at Jerusalem aldri har vært hovedstad til noen annen nasjon. Over tusener av år i eksil har det jødiske folk bedt om å få returnere til Jerusalem, uttalte Netanyahu. – Husk alltid på at arbeidet med å styrke og utvikle Jerusalem aldri vil stanse. Dette er vårt historiske og nasjonale ansvar. Vi har en rett til å bygge i vår evige hovedstad. Det er vår rett og vårt ansvar, for denne generasjonen og den neste, la han til.

Forrige artikkelIran advarer Israel mot å angripe
Neste artikkelMuslimer protesterte med gule davidstjerner
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Kenneth O. Bakken (f. 1985) har jobbet deltid som journalist for MIFF helt fra år 2004. Fra 1. januar 2011 ble han ansatt på fulltid. Bakken har mastergrad i teologi og misjon fra Fjellhaug Internasjonale Høgskole i Oslo. Tlf. 47 17 67 80 E-post kenneth@miff.no