– Vi har rett til å bygge i vår evige hovedstad

Onsdag talte statsminister Benjamin Netanyahu på en minnemarkering for Rehavam "Gandhi" Ze'evi, den daværende turistministeren som ble drept for ti år siden. Netanyahu forsvarte Israels bygging i Jerusalem, på tross av internasjonale protester.

– Alle som elsker Jerusalem burde lære fra Ze’evi. Vi må beskytte byens enhet, stanse dem som omskriver dens historie og minne verden igjen på at Jerusalem aldri har vært hovedstad til noen annen nasjon. Over tusener av år i eksil har det jødiske folk bedt om å få returnere til Jerusalem, uttalte Netanyahu. – Husk alltid på at arbeidet med å styrke og utvikle Jerusalem aldri vil stanse. Dette er vårt historiske og nasjonale ansvar. Vi har en rett til å bygge i vår evige hovedstad. Det er vår rett og vårt ansvar, for denne generasjonen og den neste, la han til.

---------

Dersom du savner kommentarfelt for Facebook her under artikkelen, er dette dessverre utenfor MIFFs kontroll. Det kan skyldes din nettleser, innstillinger på din nettleser og/ eller innstillinger i din Facebook-bruker. Kommentarer kan sendes til post@miff.no, eller legges inn på MIFFs Facebook-side.

Lettlest bok på 144 sider - perfekt gave til tenåringer og unge voksne som trenger å få en god smak av Israel.
Bestill den nye boken Israelernes overlevelseskraft

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Ingen artikler å vise