Jerusalems hellige steder på 60 sekund

David Freid har filmet og redigert en presentasjon av Jerusalems hellige steder som er presset sammen til 60 sekund. – Søk på Google dersom du vil lære mer, sier Freid. Se videoen her.

Alle nasjoners kirke i Getsemane. (Illustrasjonsfoto: Conrad Myrland, MIFF)
Alle nasjoners kirke i Getsemane. (Illustrasjonsfoto: Conrad Myrland, MIFF)

[vimeo]http://vimeo.com/43441620[/vimeo]

Har du besøk Jerusalem? Skriv hva som er ditt favorittsted i byen i kommentarfeltet under.

Forrige artikkelMedelever avviser at det var antisemittisk motiv
Neste artikkelVann på Vestbredden
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.