Fant sjekker med sum på 2,8 milliarder i Vestmuren

En religiøs jøde fant onsdag 507 sjekker på 1 million dollar hver da han besøkte Vestmuren i Jerusalem. Sjekkene har ingen mottaker, og det er tvilsomt at de kan bli hevet.

Vestmuren i Jerusalem (Foto: Adam Walker Cleaveland)
Abbas mener Vestmuren i Jerusalem ikke er restene av et gammelt jødisk tempel. (Foto: Adam Walker Cleaveland)

Rabbiner Shmuel Rabbinovitch, som har det øverste ansvaret for å holde kontroll ved Vestmuren, tror sjekkene er uten verdi.

Rabbinovitch sier det er vanlig for noen afrikanere som besøker Tempelmuren å legge igjen falske sjekker med enorme pengesummer skrevet på dem. Rabbinovitch mener dette er et uttrykk for at de ønsket “å gi alt de hadde til Skaperen av universet”.

Forrige artikkel– Israel og Jordan kan bli neste offer
Neste artikkelLivni legger seg til venstre for Arbeiderpartiet
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Kenneth O. Bakken (f. 1985) har jobbet deltid som journalist for MIFF helt fra år 2004. Fra 1. januar 2011 ble han ansatt på fulltid. Bakken har mastergrad i teologi og misjon fra Fjellhaug Internasjonale Høgskole i Oslo. Tlf. 47 17 67 80 E-post kenneth@miff.no