To palestinere brøt seg inn på IDF-base

En soldat ble angrepet og frastjålet geværet sitt, da to palestinere brøt seg inn i en IDF-base i Øst-Jerusalem fredag.

Demonstrasjoner mot sikkerhetsbarrieren i det palestinske nabolaget A-Ram i Øst-Jerusalem. (Foto: flickr.com)
Demonstrasjoner mot sikkerhetsbarrieren i det palestinske nabolaget A-Ram i Øst-Jerusalem. (Foto: flickr.com)

Hendelsen fant sted på basen Rama, som ligger rett ved det palestinske nabolaget A-Ram, skriver Ha’aretz.

På grunn av det dårlige været i Jerusalem fredag, skal de to palestinerne ha kommet seg inn på basen uten å bli oppdaget. Soldaten som ble angrepet åpnet døren til vaktposten, da han opplevde at noe var galt. Han ble umiddelbart angrepet med et brannslukningsapparat og tåregass. Palestinerne brukte et lekevåpen for å true ham, tok fra ham våpnet og flyktet fra stedet.

IDF etterforsker nå hendelsen, men føler seg sikre på at dette var et rent tilfelle av tyveri og ikke snakk om et mindre terrorangrep.

Forrige artikkel– Likud sanker stemmer på byggebråk
Neste artikkelHemmelige Gaza-samtaler med Egypt
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Kenneth O. Bakken (f. 1985) har jobbet deltid som journalist for MIFF helt fra år 2004. Fra 1. januar 2011 ble han ansatt på fulltid. Bakken har mastergrad i teologi og misjon fra Fjellhaug Internasjonale Høgskole i Oslo. Tlf. 47 17 67 80 E-post kenneth@miff.no