Bibelskolestudenter skadet i Jerusalem

Syv jødiske bibelskolestudenter i 20-årene var på vei til kveldsbønn på Oljeberget da de ble angrepet av en gjeng palestinske ungdommer med steiner, metallstenger og planker fulle av spikre. En ble truffet i hodet av en stein, og en fikk en spikerplanke i ryggen.

Yeshiva-skolen i Beit Orot. (Illustrasjonsfoto: Beit Orot / Facebook)
Yeshiva-skolen i Beit Orot. (Illustrasjonsfoto: Beit Orot / Facebook)

Alle syv er studenter ved den jødiske bibelskolen (yeshivaen) i Beit Orot, på nordsiden av Oljeberget i Jerusalem.

Studentene var på vei til skolens lokaler for å delta på kveldsbønn fredag kveld, da de passerte en gruppe palestinske ungdommer fra Øst-Jerusalem, som de kom i krangel med. To av jødene ble skadet da de palestinske ungdommene gikk til angrep med steiner, metallstenger og planker fulle av spikre. En grensepatrulje fra de israelske sikkerhetsstyrkene avverget angrepet før skadeomfanget ble verre, og eskorterte yeshiva-studentene resten av veien til skolen.

Den ene av de skadde er 24 år, og ble moderat skadet i ryggen av slag med en planke full av spiker. Den andre er 21 år, og ble lettere skadet i hodet etter å ha blitt truffet av en stein som ble kastet på ham. Begge ble fraktet til sykehus.

Dette skriver Ynetnews.com.

Forrige artikkelGilbert utestengt for kontakt med Hamas-topper
Neste artikkelFredelig på Tempelhøyden, steinkasting på Vestbredden
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Tor-Bjørn Nordgaard (f. 1980) er fra mars 2016 ny redaktør av MIFFs avis Midtøsten i fokus. Nordgaard har jobbet som journalist for MIFF fra 2014. Han har bakgrunn som frilansjournalist og forfatter. Tlf. 95278159 E-post: tor-bjorn@miff.no Følg Nordgaard fra Facebook-siden https://www.facebook.com/mifftbn/