Se hvem som dukket opp i Jerusalem

Hollywood-stjernen besøkte hellige steder på sitt fire timer lange besøk i Israel.

Hollywood-stjernen Will Smith dukket uanmeldt opp i Jerusalem. (Foto: The Western Wall Heritage Foundation)
Hollywood-stjernen Will Smith dukket uanmeldt opp i Jerusalem. (Foto: The Western Wall Heritage Foundation)

Før du leser videre, vil vi takke deg som er medlem av MIFF og gjør det mulig for oss å drive dette nettstedet. Er du ikke medlem ennå, vil vi invitere deg til å betale kontingent for 2021 nå. Da gir vi deg resten av år 2020 gratis.

Tilbedere og turister ved Vestmuren sperret opp øynene torsdag da Hollywood-stjernen Will Smith plutselig dukket opp uanmeldt ved det hellige stedet. 49-åringen var på et fire timer langt besøk til Israel og benyttet anledningen til å besøke flere hellige steder, skriver Yedioth Ahronoth.

Smith landet i Israel etter å ha gjort ferdig innspillingen av filmen «Aladdin», som er av Disneys største produksjoner. Opptakene er gjort i London, men de siste ti dagene har det vært filmet noen scener i Israels naboland Jordan.

Sammen med sønnen Jaden har Will Smith nylig startet firmaet Just Goods, som selger Fairtrade-produkter (norsk: Rettferdig handel) produsert i USA. Israelske Ira Laufer er ansatt til å lede selskapet, og andre israelere er også tilknyttet Smiths selskap.

– Will elsket det da han besøkte Israel for et og et halvt år siden. Han ønsket å dra tilbake med filmbesetningen og sin eldste sønn Ace for å besøke de hellige stedene, sier Laufer om det uventede besøket fra filmstjernen.

Hollywood-stjernen Will Smith dukket uanmeldt opp i Jerusalem. (Foto: The Western Wall Heritage Foundation)
Will Smith hadde med seg filmbesetningen og den eldste sønnen på omvisningen. (Foto: The Western Wall Heritage Foundation)
Forrige artikkel70-åring utsatt for antisemittisk vold
Neste artikkelNasrallah: – Saudi-Arabia har erklært krig mot Libanon
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Bjarte Bjellås ble journalist i MIFF fra 1. januar 2017. Etter journaliststudier jobbet han i Fædrelandsvennen og Vennesla Tidende.