Se hvem som dukket opp i Jerusalem

Hollywood-stjernen besøkte hellige steder på sitt fire timer lange besøk i Israel.
Hollywood-stjernen Will Smith dukket uanmeldt opp i Jerusalem. (Foto: The Western Wall Heritage Foundation)
Hollywood-stjernen Will Smith dukket uanmeldt opp i Jerusalem. (Foto: The Western Wall Heritage Foundation)
ISRAEL ER UNDER ANGREP!

Tilbedere og turister ved Vestmuren sperret opp øynene torsdag da Hollywood-stjernen Will Smith plutselig dukket opp uanmeldt ved det hellige stedet. 49-åringen var på et fire timer langt besøk til Israel og benyttet anledningen til å besøke flere hellige steder, skriver Yedioth Ahronoth.

Smith landet i Israel etter å ha gjort ferdig innspillingen av filmen «Aladdin», som er av Disneys største produksjoner. Opptakene er gjort i London, men de siste ti dagene har det vært filmet noen scener i Israels naboland Jordan.

Sammen med sønnen Jaden har Will Smith nylig startet firmaet Just Goods, som selger Fairtrade-produkter (norsk: Rettferdig handel) produsert i USA. Israelske Ira Laufer er ansatt til å lede selskapet, og andre israelere er også tilknyttet Smiths selskap.

– Will elsket det da han besøkte Israel for et og et halvt år siden. Han ønsket å dra tilbake med filmbesetningen og sin eldste sønn Ace for å besøke de hellige stedene, sier Laufer om det uventede besøket fra filmstjernen.

Hollywood-stjernen Will Smith dukket uanmeldt opp i Jerusalem. (Foto: The Western Wall Heritage Foundation)
Will Smith hadde med seg filmbesetningen og den eldste sønnen på omvisningen. (Foto: The Western Wall Heritage Foundation)

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Ingen artikler å vise