Jordan oppfordrer Abbas til å forhandle

Kong Abdullah II var på statsbesøk i Ramallah mandag, blant annet for å møte PA-president Mahmoud Abbas.

Utenriksminister Nasser Jureh, som også var en del av kongens delegasjon, understreket at Jordan stiller seg bak USA og Midtøsten-kvartettens tiltak for å få Israel og palestinerne tilbake til forhandlingsbordet.

– Vi støtter start i direkte forhandlinger, fordi målet er å garantere opprettelsen av en uavhengig palestinsk stat, sa han på en pressekonferanse i Ramallah.

Det er første gang på elleve år at den jordanske fyrsten besøker sine naboer på Vestbredden. Kong Abdullah har tidligere kritisert både PA og Israel for at fredsprosessen mellom partene har gått i stå.

 

Forrige artikkelIsrael holder fortsatt penger tilbake
Neste artikkel– Forsvarsbudsjett tåler kutt
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Kenneth O. Bakken (f. 1985) har jobbet deltid som journalist for MIFF helt fra år 2004. Fra 1. januar 2011 ble han ansatt på fulltid. Bakken har mastergrad i teologi og misjon fra Fjellhaug Internasjonale Høgskole i Oslo. Tlf. 47 17 67 80 E-post kenneth@miff.no