Palestinernes søknad til komité

FNs sikkerhetsråd har enstemmig vedtatt at palestinernes søknad om fullt medlemskap i FN skal granskes av en komité de neste ukene. Alle de 15 statene i sikkerhetsrådet er representert i “den permanente komitéen for opptak av nye medlemmer”. Normalt tar behandlingen av søknader maksimalt 35 dager i komitéen. Vestlige diplomater sier det kan ta mye […]

FNs sikkerhetsråd har enstemmig vedtatt at palestinernes søknad om fullt medlemskap i FN skal granskes av en komité de neste ukene. Alle de 15 statene i sikkerhetsrådet er representert i “den permanente komitéen for opptak av nye medlemmer”. Normalt tar behandlingen av søknader maksimalt 35 dager i komitéen. Vestlige diplomater sier det kan ta mye lengre tid med palestinernes søknad.Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Ingen artikler å vise