Palestinernes søknad til komité

FNs sikkerhetsråd har enstemmig vedtatt at palestinernes søknad om fullt medlemskap i FN skal granskes av en komité de neste ukene. Alle de 15 statene i sikkerhetsrådet er representert i “den permanente komitéen for opptak av nye medlemmer”. Normalt tar behandlingen av søknader maksimalt 35 dager i komitéen. Vestlige diplomater sier det kan ta mye […]

FNs sikkerhetsråd har enstemmig vedtatt at palestinernes søknad om fullt medlemskap i FN skal granskes av en komité de neste ukene. Alle de 15 statene i sikkerhetsrådet er representert i “den permanente komitéen for opptak av nye medlemmer”. Normalt tar behandlingen av søknader maksimalt 35 dager i komitéen. Vestlige diplomater sier det kan ta mye lengre tid med palestinernes søknad.

Forrige artikkelUSAs ambassadør i Damaskus angrepet
Neste artikkelAl-Qaida leder drept i luftangrep i Jemen
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.