Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Etterlyser svar fra alle som ivrer for Palestina

Fra et 1. mai tog. (Illustrasjonsfoto: GGAADD, flickr)
Fra et 1. mai tog. (Illustrasjonsfoto: GGAADD, flickr)
Medlemmer av Palestinakomiteen, Fagforbundet, Kirkens Nødhjelp, Norges KFUK-KFUM - hvem som helst, kan dere hjelpe oss?

I 1947 anbefalte et flertall i FNs generalforsamling at landområdet mellom Middelhavet og Jordan-elven deles i en jødisk og en arabisk stat. En slik deling har fortsatt betydelig internasjonal støtte, og palestinerne er nøye med å understreke at deres stat skal ha arabisk og muslimsk identitet.

Nå søker Med Israel for fred (MIFF) etter palestinere som støtter at Israel – uavhengig av hvordan delegrensene eventuelt kommer til å bli mot en palestinsk stat – skal kunne forbli en stat med jødisk flertall. Her håper vi på hjelp fra alle de tusenvis av nordmenn som har et engasjement for palestinerne. Mange av dere reiser jevnlig til Gaza eller Vestbredden, og kjenner det palestinske samfunnet bedre enn oss i MIFF. Dere kan kanskje også etterlyse eksempler fra palestinere dere kjenner gjennom sosiale medier?

Vi er altså på jakt etter navn på palestinske politikere, samfunnsledere, journalister, partier etc. som offentlig har tatt til orde med anerkjennelse av Israel som et nasjonalt hjemland for det jødiske folk.

Oppgi navn, sitat og dato/ kilde for uttalelsen i kommentarfeltet til denne artikkelen, eller send svar til post@miff.no. Så ofte som mulig vil vi legge til eksemplene dere gir oss i en liste i denne artikkelen.

Jakten på palestinske politikere som støtter at Israel skal kunne forbli en jødisk stat, har foreløpig gitt følgende resultat:

(ingen)

 

PS! Vi vet fra før av navnet på én palestinsk professor som støtter at Israel kan forbli jødisk. Vi vil gjerne ha flere navn…

PS! PS! Nesten alle partiene i den israelske nasjonalforsamlingen Knesset støtter i prinsippet en deling av landområdene i to stater for to folk.

PS! PS! PS! Den arabiske liga, etter ønske fra palestinske selvstyremyndigheter, gjorde det klinkende klart i sitt møte 25. mars 2014: “Absolutt og kategorisk avvisning til å anerkjenne Israel som en jødisk stat.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart