Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Mange tar julehandelen på Midtøsten-torget

Stadig flere Israel-venner kjøper julegavene på Midtøsten-torget. Salget i november var over 50 prosent høyere enn november i 2005 og 2006.

Midtøsten-torget trekker ikke bare til seg nye kunder, men også nye forhandlere. Denne uken har Misjonsbutikken til Den Norske Israelsmisjon kommet til med flere titalls nye produkter. Utvalget varier fra klær og kunstgjenstander til hudpleieprodukter fra de populære israelske produsentene Mineral Care ogMoraz.

Med Israel for fred startet Midtøsten-torget i 2002 med et ønske om å støtte norske importører av varer fra Israel. Det er for tiden nærmere 400 produkter til salgs gjennom torget, det største utvalget av Israel-relaterte varer i Norge.

Den største forhandleren på Midtøsten-torget er Høyer bokhandel i Arendal. De siste ukene har spesialist-bokhandleren presentert en rekke nye bøker om Israel og Midtøsten. Butikken har også lagt ut en DVD-serie om Hitlers følgesvenner til sterkt redusert pris.

De andre store forhandlerne er Sennepsfrøet og Israelimport. Sandnes-firmaet Sennepsfrøet selger Dødehavsprodukter fra Premier og populære bordspill. Israelimport tilbyrisraelske flagg og en lang rekke gaveartikler.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart