Kjøp israelske varer i dag!

MIFF svarer på boikottaksjon med kjøpefest av israelske varer og brev til alle landets butikksjefer.
Kjøp israelske varer!
Kjøp israelske varer!

«Alle trenger å lese om Israel på miff.no.» Hvis du er enig, trenger vi deg som medlem av MIFF slik at skoleelever og andre kan få israelske perspektiver gratis tilgjengelig på norsk. Bare en liten brøkdel av våre nettgjester er medlemmer. Klikk her for å registrere deg nå (fra kr. 4,- per uke)

Lørdag 26. november aksjonerer Israels fiender i mange land for boikott av verdens eneste jødiske stat. Israels venner svarer med å kjøpe flere israelske varer enn noen gang tidligere. Gå til torget.miff.no, hvor du kan bestille hundrevis av produkter fra Israel.

Med Israel for fred (MIFF) har også utarbeidet et brev som medlemmer og andre støttespillere kan skrive ut, undertegne og levere til sin lokale butikk i løpet av de neste dagene, og aller helst lørdag 26. november.

Klikk for å laste ned PDF av brevet.

 

Gå direkte til produktkategoriene med israelske varer som du er mest interessert i.

Armbåndsur 27 varer

Dødehavsprodukter 198 varer

Flagg og klistremerker 5 varer

Førstehjelp 1 vare

Kalendere og kort 14 varer

Klær og vesker 8 varer

Kunst og bruksgjenstander 28 varer

Lys, lysestaker og røkelse 13 varer

Musikk 37 varer

Olivenoljeprodukter 2 varer

Oliventreprodukter 3 varer

Parfyme 9 varer

Religiøse effekter 7 varer

Salveolje 10 varer

Sjal 9 varer

Smykker og skrin 59 varer

Te 71 varer

T-skjorter 55 varer

Urteprodukter 21 varer

 

 Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Forrige artikkelKjære butikksjef
Neste artikkelKina tredje største importør fra Israel
Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i Med Israel for fred (MIFF). Myrland ble i 2020 kåret av The Algemeiner «topp hundre personer som positivt påvirket jødisk liv» og av Jewish News Syndicates «40 mest innflytelsesrike talsmenn for Israel i sosiale medier». Myrland utviklet nettstedet miff.no på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.

Ingen artikler å vise