Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

IsraWineExpo presenterer Israels beste viner

For fjerde gang arrangeres IsraWineExpo, der internasjonale og lokale vinentusiater møtes, enten de skulle være profesjonelle vinkjøpere eller kun ønsker å dele en flaske hjemme hos seg selv.

På messen har alle mulighet til å få et nærmere bekjentskap med israelsk vin. IsraWineExpo er stedet å se og smake akkurat hvor langt den israelske vinindustrien har kommet. Tiden da Adom Atik var det beste å få er langt bak oss. I dag er det stor variasjon og høy kvalitet som gjelder.

IsraWineExpo er en internasjonal profesjonell utstilling som gir et møtested for vinindustrien – vinprodusenter, importører, investorer, kjøpere, restauranteiere, journalister og andre som er involvert i vinindustrien enten det skulle være på produsent, salg eller kjøpssiden er velkomne. Utstillingen er også åpen for publikum generelt som skulle ønske å få et dypere bekjentskap med vinindustrien i Israel og ellers i verden.

IsraWineExpo finner sted annethvert år og årets ustilling i Tel Aviv er den fjerde så langt. Ved utstillingen har besøkende mulighet til å gjøre bekjentskap med viner både fra Israel og fra hele verden. I tillegg er vinutstyr og tilbehør også utstilt. Spesielt utvalgte gourmetmatvarer har også fått plass.

 

Folk må oppdage israelsk vin

Vinutstillingen er en flott mulighet for folk som ikke er fra Israel til å oppdage landets fine viner, sier Chaim Gan, direktør for utstillingen, til  Arutz Sheva.

– Industrien vår gjennomgikk en revolusjon fra Manischewitz søte viner til tørre, klassiske, gode kvalitetsviner. I dag trenger vi «good will»-ambassadører for israelsk vin i utlandet, sier Gan. Han forklarer at mange ikke vet om den store utviklingen innen israelsk vin de siste årene.

– Jeg innrømmer at for 15 år siden hadde vi middels gode til dårlige viner. Men, jeg vil bare si en ting: Vær så snill og prøv [israelske viner] igjen. Gi oss en sjanse for en god og anstendig flaske vin for en gangs skyld, og så kan du bestemme deg for hva du synes, ber Chaim Gan om.

 

Se intervjuet med Chaim Gan.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=hkhQKAOMVUU[/youtube]

 


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart