IsraWineExpo presenterer Israels beste viner

For fjerde gang arrangeres IsraWineExpo, der internasjonale og lokale vinentusiater møtes, enten de skulle være profesjonelle vinkjøpere eller kun ønsker å dele en flaske hjemme hos seg selv.

På messen har alle mulighet til å få et nærmere bekjentskap med israelsk vin. IsraWineExpo er stedet å se og smake akkurat hvor langt den israelske vinindustrien har kommet. Tiden da Adom Atik var det beste å få er langt bak oss. I dag er det stor variasjon og høy kvalitet som gjelder.

IsraWineExpo er en internasjonal profesjonell utstilling som gir et møtested for vinindustrien – vinprodusenter, importører, investorer, kjøpere, restauranteiere, journalister og andre som er involvert i vinindustrien enten det skulle være på produsent, salg eller kjøpssiden er velkomne. Utstillingen er også åpen for publikum generelt som skulle ønske å få et dypere bekjentskap med vinindustrien i Israel og ellers i verden.

IsraWineExpo finner sted annethvert år og årets ustilling i Tel Aviv er den fjerde så langt. Ved utstillingen har besøkende mulighet til å gjøre bekjentskap med viner både fra Israel og fra hele verden. I tillegg er vinutstyr og tilbehør også utstilt. Spesielt utvalgte gourmetmatvarer har også fått plass.

 

Folk må oppdage israelsk vin

Vinutstillingen er en flott mulighet for folk som ikke er fra Israel til å oppdage landets fine viner, sier Chaim Gan, direktør for utstillingen, til  Arutz Sheva.

– Industrien vår gjennomgikk en revolusjon fra Manischewitz søte viner til tørre, klassiske, gode kvalitetsviner. I dag trenger vi «good will»-ambassadører for israelsk vin i utlandet, sier Gan. Han forklarer at mange ikke vet om den store utviklingen innen israelsk vin de siste årene.

– Jeg innrømmer at for 15 år siden hadde vi middels gode til dårlige viner. Men, jeg vil bare si en ting: Vær så snill og prøv [israelske viner] igjen. Gi oss en sjanse for en god og anstendig flaske vin for en gangs skyld, og så kan du bestemme deg for hva du synes, ber Chaim Gan om.

 

Se intervjuet med Chaim Gan.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=hkhQKAOMVUU[/youtube]

 

---------

Dersom du savner kommentarfelt for Facebook her under artikkelen, er dette dessverre utenfor MIFFs kontroll. Det kan skyldes din nettleser, innstillinger på din nettleser og/ eller innstillinger i din Facebook-bruker. Kommentarer kan sendes til post@miff.no, eller legges inn på MIFFs Facebook-side.

Lettlest bok på 144 sider - perfekt gave til tenåringer og unge voksne som trenger å få en god smak av Israel.
Bestill den nye boken Israelernes overlevelseskraft

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Ingen artikler å vise