Kjøp kunnskap om Israel på torget

Forhandlerne på torget.miff.no presenterte en lang rekke nyheter i april. Se informasjon om nye tilbudsprodukter.
Armbåndsur fra Israels eneste klokkeprodusent selges på torget.miff.no.
Armbåndsur fra Israels eneste klokkeprodusent selges på torget.miff.no.

torget.miff.no (tidligere Midtøsten-torget) er Norges største Israel-relaterte nettbutikk, med over 1300 produkter. De ti siste årene har uavhengige forhandlere solgt varer gjennom MIFFs nettside.

 

Tilbud

Forhandleren Klokkertro, som importerer armbåndsur fra Israel, har den siste uken hatt 30 prosent rabatt på alle ur. Tilbudet går ut ved midnatt, natt til 1. mai, så vær rask for å sikre deg dette tilbudet!

Forhandleren Helsebua gir fra i dag 33 prosent rabatt på øyekrem, nattkrem, dagkrem og antirynkekrem fra Shemen Amour. Kremene inneholder ikke parabener eller SLS. Aftershave fra samme produsent er også på tilbud.

 

Nyheter

I forrige uke presenterte andre forhandlerne en rekke nye produkter på torget.

Oljetreet har fått inn nye, vakre smykker fra Israel. Det er for eksempel davidsstjerne i gull og sølv, rundt sølvsmykke med Jerusalem-motiv eller Ester-hjerte. Fisk, stjerne, menora med opalstener er også en populær variant.

Høyer bokhandel har presentert en rekke nye bok- og filmtitler. Her er noen eksempler:

 

Filmer

 

Bøker

---------

Dersom du savner kommentarfelt for Facebook her under artikkelen, er dette dessverre utenfor MIFFs kontroll. Det kan skyldes din nettleser, innstillinger på din nettleser og/ eller innstillinger i din Facebook-bruker. Kommentarer kan sendes til post@miff.no, eller legges inn på MIFFs Facebook-side.

Lettlest bok på 144 sider - perfekt gave til tenåringer og unge voksne som trenger å få en god smak av Israel.
Bestill den nye boken Israelernes overlevelseskraft

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Forrige artikkelNetanyahus 102 år gamle far er død
Neste artikkelDet går mot nyvalg i august eller september
Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i Med Israel for fred (MIFF). Myrland ble i 2020 kåret av The Algemeiner «topp hundre personer som positivt påvirket jødisk liv» og av Jewish News Syndicates «40 mest innflytelsesrike talsmenn for Israel i sosiale medier». Myrland utviklet nettstedet miff.no på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.

Ingen artikler å vise