Raidet på Entebbe på DVD med norsk tekst

Utvalget filmer og bøker på torget.miff.no vokser stadig. Raidet på Entebbe som DVD med norsk tekst vil kunne bli raskt tømt fra lageret. Vær rask!

Filmklassikeren fra 1976 er nå tilgjengelig på DVD med norsk tekst.
Filmklassikeren fra 1976 er nå tilgjengelig på DVD med norsk tekst.

Høyer bokhandel – som selger filmer og bøker på Norges største Israel-nettbutikk – torget.miff.no – har denne uken presentert flere nye filmer og bøker.

Nye filmer

Nye bøker

Ny spesialpris på viktige bøker

Torget.miff.no har tatt i bruk ny kortinnløser for betaling med Visa og Mastercard i nettbutikken. Vi beklager at kunder har opplevd problemer med kortbetaling i en overgangsperiode. Du kan også forhåndsbetale direkte til konto eller få faktura fra Klarna!

Forrige artikkelStat bygd på religion?
Neste artikkelPAs nye statsminister tatt i ed
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.
- Bli fastgiver til MIFF på 10 sekund! -