Dr. Melumad produkter nedsatt 20 prosent

På torget.miff.no kan du sikre deg Dr. Melumad produkter fra Israel med 20 prosent rabatt frem til 9. september. Du kan også kjøpe den nye boken Norsk jihad, muslimske ekstremister blant oss.

Produkter fra Dr. Melumad i Israel kan du kjøpe på torget.miff.no - Norges største Israel-relaterte nettbutikk.
Produkter fra Dr. Melumad i Israel kan du kjøpe på torget.miff.no - Norges største Israel-relaterte nettbutikk.

Nå kan du bestille aloe vera juice og andre aloe vera produkter fra Dr. Melumad i Israel. Vær rask! Tilbudet varer så lenge lageret holder og ikke lenger enn til 9. september.
20 PROSENT PÅ FORBRUKSVARER FRA ISRAEL: MassasjelotionTannkremIntimvaskBrun uten sol etc.

Midtøsten-torget
Ny bok: Norsk Jihad, muslimske ekstremister blant oss

Europa blir raskt et mål for al-Qaida, men i Norge tar ikke politikerne trusselen på alvor. Hva skjedde på veien dit? Hvor ble hatets frø sådd?
Norge har fått sine første hellige krigere. Hvem er de? Hvor ble hatets frø sådd? Unge muslimer i Norge bygger radikale nettverk. Osama bin Laden og mullah Krekar er forbildene. I skyggen av terrorangrepet 22. juli vokser en ny trussel frem. I de radikale miljøene dyrkes døden og flere av medlemmene reiser for å kjempe hellig krig. Hatet retter seg også mot Norge, mot norske grunnverdier som demokratiet. Hvorfor hater de oss? Hva vil de?
Ett av kapitlene konsentrerer seg i stor grad om jødehatet i de radikale muslimske miljøene.
Journalist Lars Akerhaug tar leseren med på en reise fra Norge til Midtøsten, England og Somalia, for å forklare hvordan vi ble et mål for nye terrornettverk.
Akerhaug har en bakgrunn fra den politiske venstrefløyen og Palestina-aktivisme, men har de senere årene tatt avstand fra mye i sine tidligere nettverk.
Bestill boken nå!

 

Forrige artikkelSnowden-dokument: Israel prioritert spionmål for USA
Neste artikkelHizbollah mobiliserer i Sør-Libanon
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.