Mange nyheter på torget.miff.no

Populære julegaver på torget.miff.no - Israelkalenderen til Hermonprosjektet, julekrybber og 3D-puslespill fra Tabita.
Populære julegaver på torget.miff.no - Israelkalenderen til Hermonprosjektet, julekrybber og 3D-puslespill fra Tabita.

Før du leser videre, vil vi takke deg som er medlem av MIFF og gjør det mulig for oss å drive dette nettstedet. Er du ikke medlem ennå, vil vi invitere deg til å betale kontingent for 2021 nå. Da gir vi deg resten av år 2020 gratis.

Israelkalenderen 2014 fra Hermonprosjektet kan nå forhåndsbestilles fra torget.miff.no. Den passer ypperlig som julegave til hele familien. Ved kjøp av én kalender bidrar du til at ett barn i Israel får en minnerik dag på Hermonfjellet! Kalenderen er i A4-format, med to liggende sider bundet sammen med en spiral. Den øverste delen består av bilder fra Israel.

 

Julekrybber

Artikkelen fortsetter under annonsen

I forrige uke presenterte forhandleren Tabita (Den Norske Israelsmisjon) en rekke nye juleprodukter, alt fra håndlagede julekrybber (i prisklasse fra 500 – 2000 kroner) og håndlagede engler og andre figurer. Bestill fra torget.miff.no.

 

3D-puslespill

Tabita har også lagt ut for salg nye 3D-puslespill fra Israel. Her finner du en stor variasjon i form og uttrykk, alt fra et stort tempel til små kyllinger, en gammel Ford sportsutgave, Noas ark og mye mer.

torget.miff.no er Norges største Israel-relaterte nettbutikk, hvor norske importører av israelske varer har solgt sine produkter siden 2012.Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag