Helsekremer fra Israel til halv pris

Helsekremer mot muskelsmerter, eksem, kviser og psoriasis med mer er nå til superpris på torget.miff.no. Men vær rask med å bestille, tilbudet varer bare ut oktober.
Primero-M har svært god virkning mot muskel og leddsmerter.
Primero-M har svært god virkning mot muskel og leddsmerter.

 

Les tilbakemeldinger på helsekremene fra kunder

«Jeg har hatt atopisk eksem i over to år. Etter at jeg begynte med Primero E så jeg raskt at kremen virket! Huden som før var full av sprekker, ble hel etter kort tids bruk, uten bruk av kortison.» Hege, 38 år

«Min kone har vært plaget med psoriasis på huden i 20 år og brukt sterke salver uten hjelp. Hun sluttet med disse salvene på resept som var foreskrevet av lege og gikk inn for å teste ut Primero-P. Denne testen har vist et utrolig godt resultat. Bedringen har kommet gradvis og etter den 4. boksen – så er faktisk psoriasis forsvunnet fra huden. Det var et fantastisk opplevelse for henne – så Primero-P må bare anbefales til behandling av psoriasis!» Jan Ivar

«Jeg har hatt mange problemer med kroppen gjennom årenes løp. Smerter har jeg nesten hver dag. Jeg har prøvd ulike kremer og massasjeapparater, uten at dette har hatt noen effekt på meg. Jeg har nettopp kjøpt Primero M mot muskel og leddsmerter. -Du verden som den hjalp. Smertene ble selvsagt ikke borte, men kraftig redusert. Denne kommer jeg til å kjøpe flere av!!!» Ruth, pensjonist.

 

---------

Dersom du savner kommentarfelt for Facebook her under artikkelen, er dette dessverre utenfor MIFFs kontroll. Det kan skyldes din nettleser, innstillinger på din nettleser og/ eller innstillinger i din Facebook-bruker. Kommentarer kan sendes til post@miff.no, eller legges inn på MIFFs Facebook-side.

Lettlest bok på 144 sider - perfekt gave til tenåringer og unge voksne som trenger å få en god smak av Israel.
Bestill den nye boken Israelernes overlevelseskraft

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Forrige artikkelHvilket Israel?
Neste artikkelHamas rapporterer om ny tunnelbygging
Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i Med Israel for fred (MIFF). Myrland ble i 2020 kåret av The Algemeiner «topp hundre personer som positivt påvirket jødisk liv» og av Jewish News Syndicates «40 mest innflytelsesrike talsmenn for Israel i sosiale medier». Myrland utviklet nettstedet miff.no på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.

Ingen artikler å vise