Gi spenning og kunnskap i julegave

Høyer bokhandel la i helgen ut for salg en lang rekke nye DVD-filmer på torget.miff.no. Fem av filmene selges til superpris kr. 39,-
Nye filmer på torget.miff.no.
Nye filmer på torget.miff.no.

Se omlag 20 nye filmer på torget.miff.no. Husk at det alltid lønner seg å bestille flere DVDer på én gang. Porto for 1-3 DVDer er normalt den samme, og porto for 4-9 DVD er normalt den samme.

Begynn med å bestille filmer med supertilbud!
Spring 1941 DVD kun kr. 39,-
Pianisten DVD kun kr. 39,-
Esther, dronning av Persia DVD kun kr. 39,-
Eichmann – Dødens signatur DVD kun kr. 39,-
Shrek 2 DVD kun kr. 39,-

---------

Dersom du savner kommentarfelt for Facebook her under artikkelen, er dette dessverre utenfor MIFFs kontroll. Det kan skyldes din nettleser, innstillinger på din nettleser og/ eller innstillinger i din Facebook-bruker. Kommentarer kan sendes til post@miff.no, eller legges inn på MIFFs Facebook-side.

Lettlest bok på 144 sider - perfekt gave til tenåringer og unge voksne som trenger å få en god smak av Israel.
Bestill den nye boken Israelernes overlevelseskraft

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Forrige artikkelTiltak mot ensomme terrorister
Neste artikkelPalestinerne fikk ikke støtte i Sikkerhetsrådet
Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i Med Israel for fred (MIFF). Myrland ble i 2020 kåret av The Algemeiner «topp hundre personer som positivt påvirket jødisk liv» og av Jewish News Syndicates «40 mest innflytelsesrike talsmenn for Israel i sosiale medier». Myrland utviklet nettstedet miff.no på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.

Ingen artikler å vise