Israelkalenderen 2017 er her

Ved kjøp av én kalender bidrar du til at ett barn i Israel får en minnerik dag på Hermonfjellet.

Israelkalenderen 2017.
Israelkalenderen 2017.

Hermonprosjektets Israelkalender er på vei fra Israel, og nå kan du bestille kalenderen via torget.miff.no.

Inntekten fra salget av Israelkalenderen 2017 går uavkortet til et  velferdsprosjekt på Hermonfjellet. Syke og funksjonshemmede barn fra ulike sykehus og institusjoner i Israel får én dags opphold på Hermonfjellet i løpet av vintermånedene.

Bestill Israelkalender 2017 nå – og bidra til at israelske barn får en uforglemmelig dag på Hermonfjellet!

Kalenderside i 2017-kalenderen.
Kalenderside i 2017-kalenderen.
Forrige artikkelHamas: – Trump er muligens jøde
Neste artikkelNetanyahu har brutt Ben-Gurions rekord
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.