Israelkalenderen 2017 er her

Ved kjøp av én kalender bidrar du til at ett barn i Israel får en minnerik dag på Hermonfjellet.
Israelkalenderen 2017.
Israelkalenderen 2017.

Hermonprosjektets Israelkalender er på vei fra Israel, og nå kan du bestille kalenderen via torget.miff.no.

Inntekten fra salget av Israelkalenderen 2017 går uavkortet til et  velferdsprosjekt på Hermonfjellet. Syke og funksjonshemmede barn fra ulike sykehus og institusjoner i Israel får én dags opphold på Hermonfjellet i løpet av vintermånedene.

Bestill Israelkalender 2017 nå – og bidra til at israelske barn får en uforglemmelig dag på Hermonfjellet!

Kalenderside i 2017-kalenderen.
Kalenderside i 2017-kalenderen.

---------

Dersom du savner kommentarfelt for Facebook her under artikkelen, er dette dessverre utenfor MIFFs kontroll. Det kan skyldes din nettleser, innstillinger på din nettleser og/ eller innstillinger i din Facebook-bruker. Kommentarer kan sendes til post@miff.no, eller legges inn på MIFFs Facebook-side.

Lettlest bok på 144 sider - perfekt gave til tenåringer og unge voksne som trenger å få en god smak av Israel.
Bestill den nye boken Israelernes overlevelseskraft

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Forrige artikkelHamas: – Trump er muligens jøde
Neste artikkelNetanyahu har brutt Ben-Gurions rekord
Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i Med Israel for fred (MIFF). Myrland ble i 2020 kåret av The Algemeiner «topp hundre personer som positivt påvirket jødisk liv» og av Jewish News Syndicates «40 mest innflytelsesrike talsmenn for Israel i sosiale medier». Myrland utviklet nettstedet miff.no på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.

Ingen artikler å vise