Torget legges ned etter 15 år

Gjør din bestilling innen 31. januar – for da er det over.

Skjermdump fra torget.miff.no 13. januar 2017.
Skjermdump fra torget.miff.no 13. januar 2017.

Tirsdag 31. januar 2017 blir siste dag som torget.miff.no er åpent. Dersom du vil bestille Israel-relaterte bøker, filmer og varer gjennom torget må du gjøre det nå de neste to ukene.

Det har aldri vært en kjerneoppgave for MIFF å drive med varehandel – vi er først og fremst en interesse- og informasjonsorganisasjon. På grunn av økte kostnader knyttet til betalingsordninger, regnskapsførsel og administrasjon har torget kostet mer for MIFF enn det har gitt i inntekt de siste årene. Torget ligger på en gammel butikkløsning, og det er ikke verdt å gjøre nye investeringer. De fleste forhandlerne på torget har sine egne nettbutikker hvor torgets kunder lett vil kunne få tak i Israel-varene også i framtiden. Behovet for et spesialisert torg med Israel-relaterte varer er mindre nå enn det det var da torget startet i 2002.

MIFF vil takke alle kundene på torget.miff.no for følget, og håper dere vil fortsette å handle av våre forhandlere. MIFF vil fortsette å samle enda mer krefter om arbeidet med å kjempe for Israels sak i Norge. Vi vil også fortsette å motarbeide boikott og kjempe for økt import fra Israel – men uten selv å drive noen nettbutikk.

Gå til torget.miff.no nå for å sikre deg alle produktene du trenger

Forrige artikkelSyria anklager Israel for å ha bombet flybase
Neste artikkelWilly David Ekre i MIFF Østfold: Fordelene ved handel mellom Norge og Israel
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.