SodaStream best i test hos TV2

Den israelske kullsyremaskinen får terningkast seks av TV2s testpanel.

Maskinen Spirit fra SodaStream ble kåret til best i test av TV2 hjelper deg. (Foto: SodaStream)
Maskinen Spirit fra SodaStream ble kåret til best i test av TV2 hjelper deg i mai 2017. (Foto: SodaStream)

TV2 hjelper deg har testet fem kullsyremaskiner på det norske markedet. Tre av maskinene i testen var fra det israelske selskapet SodaStream, og to var fra konkurrenten Aqvia. SodaStream Spirit fikk terningkast seks og ble kåret til best i test av TV2s testpanel. Maskinen har en utsalgspris på 999,- kroner.

– Det er enkelt å montere flaska ved å bare dytte den inn og slippe taket. Den er enkel å dosere med i tillegg til at den ser fin ut, skriver juryen i sin begrunnelse.

Ønsker man en billigere utgave av den israelske kullsyremaskinen får SodaStream Jet, til 479,- kroner, terningkast fem. Det ga den en tredjeplass på listen.

– Litt mer tungvint å bruke enn de andre, da det er litt knotete å måtte skru inn flaska. Den får pluss for prisen, skriver juryen om testens billigste maskin.

SodaStream Power, den dyreste i testen med en pris på 1509,- kroner, havnet nederst på listen med terningkast fire. Den er den eneste maskinen som krever strømtilkobling, og den eneste maskinen med automatisk dosering av kullsyre.

– Veldig enkel å bruke, både ved festing av flaske og særlig dosering. Men brukervennligheten er ikke stor nok for å forsvare prisen, mener testpanelet.

SodaStream har også utviklet en maskin som lager kaldt øl i løpet av sekunder, men denne er foreløpig ikke kommet til det norske markedet.

Forrige artikkelTrump skal ha vært rasende på Abbas
Neste artikkelIsraelske forskere med ny ALS-behandling
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Bjarte Bjellås ble journalist i MIFF fra 1. januar 2017. Etter journaliststudier jobbet han i Fædrelandsvennen og Vennesla Tidende.