SodaStream best i test hos TV2

Den israelske kullsyremaskinen får terningkast seks av TV2s testpanel.
Maskinen Spirit fra SodaStream ble kåret til best i test av TV2 hjelper deg. (Foto: SodaStream)
Maskinen Spirit fra SodaStream ble kåret til best i test av TV2 hjelper deg i mai 2017. (Foto: SodaStream)

TV2 hjelper deg har testet fem kullsyremaskiner på det norske markedet. Tre av maskinene i testen var fra det israelske selskapet SodaStream, og to var fra konkurrenten Aqvia. SodaStream Spirit fikk terningkast seks og ble kåret til best i test av TV2s testpanel. Maskinen har en utsalgspris på 999,- kroner.

– Det er enkelt å montere flaska ved å bare dytte den inn og slippe taket. Den er enkel å dosere med i tillegg til at den ser fin ut, skriver juryen i sin begrunnelse.

Ønsker man en billigere utgave av den israelske kullsyremaskinen får SodaStream Jet, til 479,- kroner, terningkast fem. Det ga den en tredjeplass på listen.

– Litt mer tungvint å bruke enn de andre, da det er litt knotete å måtte skru inn flaska. Den får pluss for prisen, skriver juryen om testens billigste maskin.

SodaStream Power, den dyreste i testen med en pris på 1509,- kroner, havnet nederst på listen med terningkast fire. Den er den eneste maskinen som krever strømtilkobling, og den eneste maskinen med automatisk dosering av kullsyre.

– Veldig enkel å bruke, både ved festing av flaske og særlig dosering. Men brukervennligheten er ikke stor nok for å forsvare prisen, mener testpanelet.

SodaStream har også utviklet en maskin som lager kaldt øl i løpet av sekunder, men denne er foreløpig ikke kommet til det norske markedet.

---------

Dersom du savner kommentarfelt for Facebook her under artikkelen, er dette dessverre utenfor MIFFs kontroll. Det kan skyldes din nettleser, innstillinger på din nettleser og/ eller innstillinger i din Facebook-bruker. Kommentarer kan sendes til post@miff.no, eller legges inn på MIFFs Facebook-side.

Lettlest bok på 144 sider - perfekt gave til tenåringer og unge voksne som trenger å få en god smak av Israel.
Bestill den nye boken Israelernes overlevelseskraft

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Ingen artikler å vise