Israel utvider nasjonal Eurovision-konkurranse

De siste årene har en jury bestemt hvem som skal være det israelske bidraget i Eurovision. Deretter har folket stemt fram en av flere sanger, framført av artisten på fjernsyn. For å øke interessen i Israel er årets nasjonale konkurranse åpen for alle som vil. Dermed vil seerne kunne velge både artist og sang under […]

De siste årene har en jury bestemt hvem som skal være det israelske bidraget i Eurovision. Deretter har folket stemt fram en av flere sanger, framført av artisten på fjernsyn. For å øke interessen i Israel er årets nasjonale konkurranse åpen for alle som vil. Dermed vil seerne kunne velge både artist og sang under den nasjonale finalen, slik vi kjenner det fra Skandinavia.
Det israelske kringkastingsbyrået (IBA) har allerede kontaktet flere forskjellige artister for å høre om de er villige til å stille i konkurransen, melder Eurovision.tv.

Forrige artikkelNetanyahu: – Israel aksepterte byggestans
Neste artikkelFrivillighetsstøtten
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.