Yaniv d’Or og Ensemble NAYA til Oslo

Den britisk-israelske kontratenoren Yaniv d’Or kommer med Ensemble NAYA til Den norske opera i Oslo 6. november. Finn ut hvordan du kan sikre deg billetter til jødiske og arabiske folketoner.

Yaniv d'Or.
Yaniv d'Or.

Yaniv d’Or kommer til Norge med seks musikere i november. Den norske opera presenterer kontratenoren som “et av stjerneskuddene i den moderne internasjonale musikkscenen”. Den siste innspillingen sammen med Ensemble NAYA er kåret til en av årets topp ti innspillinger av magasinet Gramophone.

– Musikken de fremfører kan sees på som en forførende dialog mellom tidlig vestlig musikk og musikalske tradisjoner fra hele verden, sier Terje Jacobsen ved Den norske operaen.

De har allerede spilt konserter steder slik som Wigmore Hall London, Carnegie Hall New York, Handel-Festspiele in Halle Göttingen og Israel festival. Nå kan du høre dem i Norge.

Du kan lese denne artikkelen på norsk fordi det er Israel-venner som støtter MIFFs arbeid med kontingent og gaver. Klikk her for å bli med på laget! 

Ensemblet NAYA består av: Nora Roll (Norge/ Sverige), Eyal Lever (Israel), Laurence Cummings (Storbritannia) – Yaki Reuven (Israel)  Erez Mounk (Israel), Yotam Haimovitch (Israel) og Yaniv d’Or (Storbritannia/Israel).

Billettpris i Oslo 6. november er 250,-/125,- og bestilles på Operaen.no/ 21 42 21 21

 

Forrige artikkelNTB sprer desinformasjon
Neste artikkelJerusalem-terroristen tok to liv
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.
- Bli fastgiver til MIFF på 10 sekund! -