Flere verdensstjerner på vei til Israel

De neste månedene vil bli travle for konsertpublikum i Israel. Se hvilke stjerner som kommer.

Carlos Santana kommer til Israel 30. juni for å holde konsert (Foto: Benny Chandra, Flickr)
Carlos Santana kommer til Israel 30. juni for å holde konsert (Foto: Benny Chandra, Flickr)

Det finnes mange gode grunner for å reise til Israel. En av dem kan være for å gå på konsert når verdenskjente artister underholder israelere og turister.

Som MIFF fortalte i februar er Jennifer Lopez en av flere musikere som skal til Israel i sommer for å opptre. Etter februar har mange flere internasjonale toppartister blitt lagt til i listen.

Her er noen av dem:

Den amerikanske sangeren Jason Derülo holder konsert allerede 14. april 2016, dvs. torsdag denne uken i Live Park i Rishon Letzion, litt sør for Tel Aviv. Han er kjent for sanger innen sjangrene Hiphop og RnB. Flere av hans mest populære låter kan høres her. Billetter kan kjøpes her.

Den amerikanske rockmusikeren Alice Cooper skal holde konsert i Tel Aviv 16. juni 2016. Billetter selges her.

Alice Cooper (Foto: Solange Rennó e Felipe Flumignan, Flickr)
Alice Cooper (Foto: Solange Rennó e Felipe Flumignan, Flickr)

Den amerikanske rapperen Wiz Khalifa kommer for å holde konsert 25. juni 2016 i Rishon Letzion. Billetter selges her.

Jerusalem Post  kunne onsdag forrige uke melde at den amerikanske sangeren, komponisten og produsenten Barry Manilow skal holde konsert i Tel Aviv 30. juni. Billettsalget starter snart.

Avicii, eller Tim Bergling som han egentlig heter, er en Disc Jockey (DJ), remixer og albumprodusent fra Sverige. 22. juli vil han holde konsert i Rishon Letzion. Han har nylig kunngjort at 2016-turneen blir hans siste. Billetter til konserten i Israel kan kjøpes her.

Fra en konsert med Avicii i september 2011 (Foto: Sebastien Camelot, Flickr)
Fra en konsert med Avicii i september 2011 (Foto: Sebastien Camelot, Flickr)

Gitarist, rock-musiker og legende Carlos Santana fra Mexico/USA skal spille i Hayarkon Park i Tel Aviv 30. juli 2016. Det er 29 år siden sist han holdt konsert i Israel. Billetter kan kjøpes her.

Den australske pop- og jazzmusikeren Sia skal holde konsert i Rishon Letzion 11. august. Hennes fulle navn er Sia Furler. Da hun var gjest i NRK-programmet Skavlan i november 2014 nektet hun å vise ansikt. Billetter til konserten i Israel kan kjøpes her.

Det amerikanske rockebandet Eagles of Death Metal skal holde konsert 5. september i Hangar 10 i Tel Aviv. Deres forrige besøk i Israel var i juli 2015. Det var disse musikerne som sto på scenen da terrorister angrep og drepte 89 mennesker inne i teater- og konsertlokalet Bataclan i Paris 13. november 2015. Billetter kan kjøpes her.

Eagles of Death Metal (Foto: Adrián Pérez, Flickr)
Eagles of Death Metal (Foto: Adrián Pérez, Flickr)
Forrige artikkelIsrael og Tyrkia svært nær avtale
Neste artikkelBengt-Ove Nordgård i MIFF Asker: Hvorfor støtte Israel
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Geir Knutsen kom første gang til Midtøsten som FN-soldat i Libanon i 1984. Til sammen har han bodd i Libanon og Israel i over fire år. Han har vært medlem i MIFF siden 1988. Høsten 2013 begynte han i en deltidsstilling i MIFF og i full stilling fra januar 2016 til sommeren 2020.