Elton John holdt konsert for 40.000 i Tel Aviv

Torsdag kveld åpnet den britiske superstjernen årets turne med et forrykende show i Israel.

Elton John (Foto: Happytlv)
Elton John (Foto: Happytlv)

Rundt 40.000 israelere og turister flokket torsdag kveld 26. mai til Hayarkon Park i Tel Aviv for å høre å høre den engelske pianisten, sangeren og låtskriveren holde den første av over 60 konserter i år.

Sir Elton John holdt også konsert i Israel i 2010. Da erklærte han – med adresse til dem som forsøkte å presse ham til å boikotte Israel – «Ingen kunne ha stoppet meg fra å komme.»

Denne gangen hadde den 69 år gamle artisten følgende melding til israelerne i starten av konserten: «Vi er veldig glade for å være tilbake i Israel”, og da han forlot pianoet før ekstranumrene sa han: “Takk Tel Aviv! Dette er den første konserten på vår turné og vi kunne ikke ha bedt om et bedre publikum eller et finere sted å spille.»

I løpet av den to og en halv time lange konserten spilte han 27 sanger, inkludert mange klassikere fra hans nesten 50 år lange karriere. Tre av sangene var fra det nyeste, og 32. studioalbumet som har fått tittelen Wonderful Crazy Night.

I månedsskiftet juni-juli kommer Elton John også til Ålesund og Trondheim.

Mange flere verdensstjerner kommer til Israel denne sommeren for å opptre. Les om dem i MIFFs artikler fra februar og april.

Her er noen videoklipp fra konserten i Israel:

 

 

 

 

Forrige artikkelRegionalt fredsinitiativ fortsatt på bordet
Neste artikkelDet israelske forsvaret vil annullere foreldres rett til å hjemkalle soldater fra slagmarken
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Geir Knutsen kom første gang til Midtøsten som FN-soldat i Libanon i 1984. Til sammen har han bodd i Libanon og Israel i over fire år. Han har vært medlem i MIFF siden 1988. Høsten 2013 begynte han i en deltidsstilling i MIFF og i full stilling fra januar 2016 til sommeren 2020.