Elton John holdt konsert for 40.000 i Tel Aviv

Elton John (Foto: Happytlv)
Elton John (Foto: Happytlv)

Før du leser videre, vil vi takke deg som er medlem av MIFF og gjør det mulig for oss å drive dette nettstedet. Er du ikke medlem ennå, vil vi invitere deg til å betale kontingent for 2021 nå. Da gir vi deg resten av år 2020 gratis.

Rundt 40.000 israelere og turister flokket torsdag kveld 26. mai til Hayarkon Park i Tel Aviv for å høre å høre den engelske pianisten, sangeren og låtskriveren holde den første av over 60 konserter i år.

Sir Elton John holdt også konsert i Israel i 2010. Da erklærte han – med adresse til dem som forsøkte å presse ham til å boikotte Israel – «Ingen kunne ha stoppet meg fra å komme.»

Denne gangen hadde den 69 år gamle artisten følgende melding til israelerne i starten av konserten: «Vi er veldig glade for å være tilbake i Israel”, og da han forlot pianoet før ekstranumrene sa han: “Takk Tel Aviv! Dette er den første konserten på vår turné og vi kunne ikke ha bedt om et bedre publikum eller et finere sted å spille.»

Artikkelen fortsetter under annonsen

I løpet av den to og en halv time lange konserten spilte han 27 sanger, inkludert mange klassikere fra hans nesten 50 år lange karriere. Tre av sangene var fra det nyeste, og 32. studioalbumet som har fått tittelen Wonderful Crazy Night.

I månedsskiftet juni-juli kommer Elton John også til Ålesund og Trondheim.

Mange flere verdensstjerner kommer til Israel denne sommeren for å opptre. Les om dem i MIFFs artikler fra februar og april.

Her er noen videoklipp fra konserten i Israel:

 

 

 

 Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag