Disse artistene kan du oppleve i Israel

Aerosmith, Guns´N Roses og Britney Spears er bare noen av artistene som kommer til Israel i 2017.

Aerosmith er noen av dem som holder konsert i Israel i 2017. (Foto: Pressefoto)
Aerosmith er noen av dem som holder konsert i Israel i 2017. (Foto: Pressefoto)

Listen over internasjonale artister som skal holde konsert i Israel i år er lang. En av de første som skal stå på scenen i år er DJ-Hardwell, som regnes som den heteste artisten for øyeblikket innenfor sjangeren elektronisk musikk. Han holder konsert i Pais Arena Jerusalem 26. januar. Forrige gang han spilte i Israel, i 2013, var det for fullt hus. Også i år er konserten utsolgt.

Den australske musikeren Natalie Imbruglia, som mange husker fra 90-talls-hiten “Torn”, har konsert i Mann Auditorium i Tel Aviv 1. mars. Til denne konserten er det fortsatt mulig å sikre seg en billett. Et par måneder senere kommer en av verdens mest kjente artister til Israel. 3. mai spiller Justin Bieber i HaYarkon Park i Tel Aviv. Her det fortsatt noen få billetter tilgjengelig.

På Norges nasjonaldag, 17. mai, kommer det legendariske rockebandet Aerosmith tilbake til Israel. I 1994 spilte bandet i Hayarkon Park i Tel Aviv. Det blir også arenaen når Aerosmith kommer tilbake til Israel 23 år senere som en del av sin avslutningsturne. Det er fortsatt noen få billetter igjen til denne konserten.

To måneder senere kommer et annet kjent rockeband til Israel. 15. juli kommer Guns´N Roses, også de til til Hayarkon Park. Bandet kommer med den originale besetningen med Axl Rose, Slash og Duff McKagan. Akkurat som Aerosmith er det 23 år siden sist hele bandet spilte i Israel. Også her er det noen få billetter igjen.

Til sommeren kommer også den amerikanske popartisten Britney Spears til landet. Spears, som slo gjennom med landeplagen “.. baby one more time”, har solgt over 100 millioner plater i løpet av sin karriere. Apparatet rundt artisten har siden i fjor forhandlet med konsertarrangører i Israel. Nå tyder alt på at konserten blir avholdt i Tel Aviv i sommer. Foreløpig er ikke billettene til salgs.

Andelen verdensstjerner som strømmer til Israel er et slag i ansiktet på dem som prøver å få til en kulturell boikott av landet. I fjor opptrådte artister som Ricky Martin, Alphaville, Chemical Brothers, Morrissey, Santana, Joss Stone, Avicii, Pharrell Williams, The Scorpions, Duran Druran, Beyonce, Alice Cooper, Elton John, Deep Purple og mange flere i Israel.

Forrige artikkelKnesset-medlem skal ha smuglet telefoner inn til fengslede terrorister
Neste artikkelSvensk jøde i avskjedsbrev til Wallström: – Tradisjonelt jødisk liv har ingen framtid i Sverige
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Bjarte Bjellås ble journalist i MIFF fra 1. januar 2017. Etter journaliststudier jobbet han i Fædrelandsvennen og Vennesla Tidende.