Flere superstjerner skal opptre i Israel

Den kulturelle boikotten av Israel feiler igjen. Til sommeren kommer Robbie Williams og Rod Stewart til landet.
Robbie Williams og Rod Stewart er to nye artister som trosser oppfordringene om kulturell boikott av Israel. (Foto: Matthias Mülhlbradt
Robbie Williams og Rod Stewart er to nye artister som trosser oppfordringene om kulturell boikott av Israel. (Foto: Matthias Mülhlbradt

«Alle trenger å lese om Israel på miff.no.» Hvis du er enig, trenger vi deg som medlem av MIFF slik at skoleelever og andre kan få israelske perspektiver gratis tilgjengelig på norsk. Bare en liten brøkdel av våre nettgjester er medlemmer. Klikk her for å registrere deg nå (fra kr. 4,- per uke)

Som MIFF har skrevet tidligere, kommer blant andre Guns´n Roses, Aerosmith og Justin Bieber til Israel i år. Nå har de anti-israelske kreftene, som jobber for en kulturell boikott av landet, fått enda et skudd for baugen.

Flere andre verdensstjerner har nemlig avvist oppfordringene om boikott og vil opptre i Israel denne sommeren.

14. juni skal den evigunge britiske legenden Rod Stewart holde konsert i Yarkon Park i Tel Aviv, ifølge Jerusalem Post. Han opptrådte første gang i Israel i 1983 da han var på høyden av sin karriere.

I 2010 returnerte han for sin andre konsert, og nå skal han opptre for tredje gang i Israel.

En annen britisk verdensstjerne som kommer til Israel og Tel Aviv er Robbie Williams. Dette blir hans andre konsert i Israel og finner sted 16. september.

Det er bare to år siden han holdt sin første konsert i Israel. Da kom han med følgende kjærlighetserklæring til Israel og det israelske folket foran 40.000 tilhørere:

– Jeg har alltid hatt lyst til å besøke Israel. Jeg har vært her i to dager, og når jeg kommer hjem og de spør meg hvordan det var i Israel, skal jeg si at det var f***ing fantastisk. Det er kjærlighet, folkens.

 

I helgen besøkte artisten Robbie Williams Israel for første gang. (Illustrasjonsfoto: Shirley JCM84 / Flickr.com / CC)
Robbie Williams hilser publikum på sitt første besøk i Israel 2. mai 2015 (Illustrasjonsfoto: Shirley JCM84 / Flickr.com / CC)

Flere israelske konsertarrangører skal ha innledet forhandlinger med den kanadiske sangerinnen Celine Dion, ifølge Times of Israel.

Det britiske bandet Coldplay kommer i år til Israel for første gang. Det skriver Touristisrael.com. Coldplay skal holde to konserter i landet, på datoene 3. og 4. november 2017. Det er ennå ikke avgjort hvor konsertene skal finne sted.

Her en liten smakebit av hva du kan oppleve i Israel til sommeren;

 

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=GByyGL2AoFY[/youtube]Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Ingen artikler å vise