Imri Ziv skal forsvare Israels ære i Eurovision

Imri Ziv håper å vinne Eurovision med låta
Imri Ziv håper å vinne Eurovision med låten "I Feel Alive". (Foto: Privat/Twitter)

Før du leser videre, vil vi takke deg som er medlem av MIFF og gjør det mulig for oss å drive dette nettstedet. Er du ikke medlem ennå, vil vi invitere deg til å betale kontingent for 2021 nå. Da gir vi deg resten av år 2020 gratis.

Torsdag ble musikkvideoen til Israels bidrag til Eurovision 2017 sluppet. Den er full av hoppende glade mennesker på stranden i Tel Aviv, til musikken som er en blanding av moderne elektronisk musikk krydret med litt orientalske rytmer. Det er sangeren Imri Ziv som har fått det ærefulle oppdraget med å representere Israel i årets Eurovision, som arrangeres i midten av mai i Ukrainas hovedstad Kiev.

Israel er en av de mestvinnende nasjonene i sangkonkurransen. Landet har vunnet konkurransen tre ganger, like mange som Norge og Danmark. Irland troner på topp med hele sju seiere. Så gjenstår det å se om Zivs bidrag kan føre Israel til topps i konkurransen nok en gang. Her kan du høre låten og gjøre opp din egen mening;

[youtube width=”500″ height=”360″]https://www.youtube.com/watch?v=TqvXi2N-kZ0[/youtube]Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag