Imri Ziv skal forsvare Israels ære i Eurovision

Med låten “I Feel Alive” håper Israel å vinne den 62. utgaven av Eurovision Song Contest.

Imri Ziv håper å vinne Eurovision med låta
Imri Ziv håper å vinne Eurovision med låten "I Feel Alive". (Foto: Privat/Twitter)

Torsdag ble musikkvideoen til Israels bidrag til Eurovision 2017 sluppet. Den er full av hoppende glade mennesker på stranden i Tel Aviv, til musikken som er en blanding av moderne elektronisk musikk krydret med litt orientalske rytmer. Det er sangeren Imri Ziv som har fått det ærefulle oppdraget med å representere Israel i årets Eurovision, som arrangeres i midten av mai i Ukrainas hovedstad Kiev.

Israel er en av de mestvinnende nasjonene i sangkonkurransen. Landet har vunnet konkurransen tre ganger, like mange som Norge og Danmark. Irland troner på topp med hele sju seiere. Så gjenstår det å se om Zivs bidrag kan føre Israel til topps i konkurransen nok en gang. Her kan du høre låten og gjøre opp din egen mening;

[youtube width=”500″ height=”360″]https://www.youtube.com/watch?v=TqvXi2N-kZ0[/youtube]

Forrige artikkelForsvarsminister Lieberman vil at USA kutter bånd til anti-israelske FN-byråer
Neste artikkelHvem av dem har gitt mest bistand gjennom norske anti-israelske organisasjoner?
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Bjarte Bjellås ble journalist i MIFF fra 1. januar 2017. Etter journaliststudier jobbet han i Fædrelandsvennen og Vennesla Tidende.