Imri Ziv skal forsvare Israels ære i Eurovision

Med låten "I Feel Alive" håper Israel å vinne den 62. utgaven av Eurovision Song Contest.
Imri Ziv håper å vinne Eurovision med låta
Imri Ziv håper å vinne Eurovision med låten "I Feel Alive". (Foto: Privat/Twitter)

«Alle trenger å lese om Israel på miff.no.» Hvis du er enig, trenger vi deg som medlem av MIFF slik at skoleelever og andre kan få israelske perspektiver gratis tilgjengelig på norsk. Bare en liten brøkdel av våre nettgjester er medlemmer. Klikk her for å registrere deg nå (fra kr. 4,- per uke)

Torsdag ble musikkvideoen til Israels bidrag til Eurovision 2017 sluppet. Den er full av hoppende glade mennesker på stranden i Tel Aviv, til musikken som er en blanding av moderne elektronisk musikk krydret med litt orientalske rytmer. Det er sangeren Imri Ziv som har fått det ærefulle oppdraget med å representere Israel i årets Eurovision, som arrangeres i midten av mai i Ukrainas hovedstad Kiev.

Israel er en av de mestvinnende nasjonene i sangkonkurransen. Landet har vunnet konkurransen tre ganger, like mange som Norge og Danmark. Irland troner på topp med hele sju seiere. Så gjenstår det å se om Zivs bidrag kan føre Israel til topps i konkurransen nok en gang. Her kan du høre låten og gjøre opp din egen mening;

[youtube width=”500″ height=”360″]https://www.youtube.com/watch?v=TqvXi2N-kZ0[/youtube]


Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Ingen artikler å vise