Israelsk topp-pianist på turné på Østlandet

Gir gratiskonserter i Larvik, Sandefjord, Tyrifjord og flere steder i Oslo-området de neste dagene.

Haim Tukachinsky. (Bakgrunn: Will Powell, flickr)
Den profesjonelle pianisten Haim Tukachinsky ble drept av en fyllekjører. (Bakgrunn: Will Powell, flickr)

Den prisbelønnede, profesjonelle pianisten Haim Tukachinsky fra Israel har en konsertrekke i Norge denne og neste uke. Det er gratis inngang på konsertene, men det blir tatt opp kollekt. På konsertene spiller Tukachinsky musikk av blant annet Mendelssohn, Chopin, Liszt, Gershwin og Grieg.

Tukachinsky er utdannet i både piano og komposisjon ved Jerusalem Academy of Music and Dance og har vunnet flere priser, blant annet «The America-Israel Cultural fundation – AICM – Award» i 2007-2009. Foruten å gi konserter rundt i Israel, både som solist, akkompagnatør og i kammermusikk-grupper, har han deltatt i «Masterclasses» med kjente musikere og artister over hele verden, samt vært med i «Oxford Piano Festival» i 2008, opplyser hans norske samarbeidpartnere Tone Amundsen Stokland og Victoria Seline Stokland.

 

Her er konsertrekken:

Forrige artikkelNorsk Folkehjelp, PRIO og KLP åpner dørene for palestiner med terrorbånd
Neste artikkelFå israelere tror en tilbaketrekking fra Vestbredden gir fred med palestinerne
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.