Bryan Adams med tre konserter i Israel

Den kanadiske rockestjernen har solgt over 100 millioner album i løpet av karrieren.
Bryan Adams skal spille tre konsert i Israel i desember. (Foto: Maurice Li/Flickr)
Bryan Adams skal spille tre konsert i Israel i desember. (Foto: Maurice Li/Flickr)

Til tross for forsøk på en kulturell boikott av Israel fortsetter store artister å komme til landet. Nå er det klart at den kanadiske rockestjernen Bryan Adams (58) kommer i desember for å spille tre konserter, skriver avisen Yedioth Ahronoth.

Den første konserten blir holdt på Menorah Mivtachim Arena i Tel Aviv 4. desember. Den andre konserten finner sted to dager senere på Pais Arena i Jerusalem, mens den tredje konserten foreløpig ikke er avklart. Billettsalget starter allerede til søndag.

Bryan Adams ble født i Ontario i Canada og da han var liten jobbet faren hans som diplomat. Det gjorde at han og familien var mye på flyttefot gjennom livet. Blant annet bodde de i Portugal, Østerrike og i en periode tidlig på 70-tallet også i Israel.

Gjennombruddet til Adams kom i 1983 med albumet «Cuts like a knife», men det var hans fjerde album som gjorde ham til en internasjonal stjerne. Albumet «Reckless» inneholdt ikoniske låter som «Summer of ´69», «Heaven Run to You» og «Somebody». I 1991 ga han ut låten «Everyhing I Do I Do It For You», som slo rekorder og lå 16 uker på rad på toppen av britiske spillelister.

Gjennom karrieren har han solgt over 100 millioner album.

---------

Dersom du savner kommentarfelt for Facebook her under artikkelen, er dette dessverre utenfor MIFFs kontroll. Det kan skyldes din nettleser, innstillinger på din nettleser og/ eller innstillinger i din Facebook-bruker. Kommentarer kan sendes til post@miff.no, eller legges inn på MIFFs Facebook-side.

Lettlest bok på 144 sider - perfekt gave til tenåringer og unge voksne som trenger å få en god smak av Israel.
Bestill den nye boken Israelernes overlevelseskraft

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Ingen artikler å vise