Se hvem som kommer tilbake til Israel

Robbie Williams er ventet å ha konsert i Israel i 2018. Det skal også rockestjernen Bon Jovi.

I helgen besøkte artisten Robbie Williams Israel for første gang. (Illustrasjonsfoto: Shirley JCM84 / Flickr.com / CC)
Robbie Williams hilser til publikum på sitt første besøk i Israel 2. mai 2015 (Illustrasjonsfoto: Shirley JCM84 / Flickr.com / CC)

Rockestjernen Bon Jovi og popsangeren Robbie Williams er begge ventet å returnere til Israel i 2018, skriver den israelske avisen Yedioth Ahronoth.

Representanter for Bon Jovi og bandet skal ha vært i flere samtaler med israelske produsenter for å få til en konsert i Tel Aviv i mai 2018. Boni Jovi hadde sin siste konsert i Yarkon Park i Tel Aviv i 2015. Den gang var 54.000 mennesker til stede.

2015 var også året den britiske sangeren Robbie Williams hadde sin foreløpig siste konsert i Israel. Også han er ventet å returnere til Tel Aviv neste år. Williams skulle etter planen ha spilt i Israel i år, men konserten ble flyttet på grunn av tett program.

Dette er dårlige nyheter for dem som kjemper for kulturell boikott av Israel.

I sommer spilte det venstreorienterte bandet Radiohead i Tel Aviv i Israel, til tross for at de ble forsøkt presset av boikottbevegelsen til å avlyse konserten.

Rockegruppen Bon Jovi kommer til Israel i 2018. (Foto: Wikipedia)
Rockegruppen Bon Jovi kommer til Israel og Tel Aviv i løpet av 2018. (Foto: Wikipedia)
Forrige artikkelForsøkte å angripe soldater med kniv
Neste artikkelOljefondet gjør riktig, dansk pensjonsfond diskriminerer
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Bjarte Bjellås ble journalist i MIFF fra 1. januar 2017. Etter journaliststudier jobbet han i Fædrelandsvennen og Vennesla Tidende.