Dette bildet fikk nettet til å koke over

1,3 millioner reaksjoner og 30.000 kommentarer.

Den colombianske musikeren Maluma publiserte et bilde av seg selv med en kvinnelig israelsk soldat. (Foto: Instagram)
Den colombianske musikeren Maluma publiserte et bilde av seg selv med en kvinnelig israelsk soldat. (Foto: Instagram)

Før du leser videre, vil vi takke deg som er medlem av MIFF og gjør det mulig for oss å drive dette nettstedet. Er du ikke medlem ennå, vil vi invitere deg til å betale kontingent for 2021 nå. Da gir vi deg resten av år 2020 gratis.

Den colombianske pop-stjernen Maluma var nylig i Israel i forbindelse med en konsert han hadde i Tel Aviv. Under besøket publiserte Maluma et bilde av seg selv på bildetjenesten Instagram sammen med en israelsk grensepoliti. Det skapte en opphetet debatt blant hans nesten 30 millioner Instagram-følgere, skriver Ha’aretz.

Bildet fikk på kort tid over 1,3 millioner reaksjoner og over 30.000 kommentarer. De fleste debatterer situasjonen mellom Israel og palestinerne. Mens noen liker bildet er det andre som skriver «Spurte du hvor mange palestinere hun hadde drept før du poserte sammen med henne?» og «Posering med et medlem av Israels drapshær.»

Musikeren publiserte også et bilde med Jerusalem i bakgrunnen. Også det fikk stor oppmerksomhet av hans mange følgere. I tillegg til sine nesten 30 millioner følgere på Instagram har Maluma også 23 millioner følgere på Facebook og 4,7 millioner følgere på Twitter. Av Colombias 49 millioner innbyggere er rundt 3500 jøder.

New security / nueva seguridad 😍

Et innlegg delt av MALUMA (@maluma)

Forrige artikkel– Israel vil gjøre militære tiltak for å sikre at Iran aldri får atomvåpen
Neste artikkelSlik så det ut da Israel vant gull i judo
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Bjarte Bjellås ble journalist i MIFF fra 1. januar 2017. Etter journaliststudier jobbet han i Fædrelandsvennen og Vennesla Tidende.