A-ha kommer til Israel for første gang

Endelig får israelerne oppleve Norges mest suksessfulle popband.

Den norske popgruppen A-ha skal for første gang opptre i Israel. De står på scenen i Tel Aviv sommeren 2018. (Foto: Wikipedia)
Den norske popgruppen A-ha skal for første gang opptre i Israel. De står på scenen sommeren 2018. (Foto: Wikipedia)

Den norske popgruppen A-ha skal 21. juni 2018 ha sin aller første konsert i Israel. Konserten arrangeres i Tel Aviv Convention center og er en del av bandets Electric Summer tour, skriver den israelske avisen Jerusalem Post.

A-ha, som ble formet i 1982 av Morten Harket, Magne Furuholmen og Paul Waaktaar-Savoy, er Norges mest suksessfulle popband gjennom tidene.

Suksessen har gjort at bandet har fans over hele verden, men israelske fans har aldri opplevd dem tidligere. Det var etter albumet «Hunting high and low» i 1985 som virkelig satt fart på den internasjonale karrieren. Albumet inneholdt låter som «The sun always shines on TV» og «Take on me».

Det norske popbandet har solgt over 80 millioner plater i løpet av karrieren. I tillegg til de nevnte hits er også James Bond-låten «The Living daylights», «Stay on these roads» og «Summer moved on» de mest populære låtene.

Norske Kygo har også laget en egen versjon av A-has monsterhit «Take of me». Kygo skal selv opptre for første gang i Israel 2. desember i år.

Billettene til A-has konsert er tilgjengelige på www.a-ha.co.il.

Her opptrer A-ha og Kygo sammen på Nobels fredspriskonsert.

Forrige artikkelNorske studenter arrangerte nazifest med Auschwitz-drink
Neste artikkelIsrael kan få erkefienden ved grensen
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Bjarte Bjellås ble journalist i MIFF fra 1. januar 2017. Etter journaliststudier jobbet han i Fædrelandsvennen og Vennesla Tidende.