Ung popstjerne til Israel

21 år gamle Lorde skal spille i Israel for første gang.
Den fremadstormende popstjernen Lorde skal sommeren 2018 spille sin første konsert i Israel. (Foto: Pressebilde)
Den fremadstormende popstjernen Lorde skal sommeren 2018 spille sin første konsert i Israel. (Foto: Pressebilde)
ISRAEL ER UNDER ANGREP!

Den internasjonalt anerkjente popstjernen Lorde skal opptre i Israel for første gang 5. juni 2018 i Tel Aviv Convention Center, skriver Ha’aretz.

Den 21 år gamle sangeren fra New Zealand slapp i år sitt andre album, med tittelen «Melodrama». Albumet er hyllet av flere musikkanmeldere som årets beste album. Det er også nominert til årets album i Grammy-utdelingen.

Lordes første album, «Pure Heroine», kom ut i 2013 da sangeren bare var 17 år. Det inneholder blant annet låten «Royals», som raskt ble en hit over hele verden. Sangen har i dag 450 millioner avspillinger på Spotify. Lorde er den første artisten fra New Zealand som har klart å toppe salgslistene i USA.

At en så fremadstormende artist som Lorde skal spille i Israel, er nok et nederlag for Roger Waters og andre som kjemper for kulturell boikott av Israel. Nylig hadde også den norske stjernen Kygo sin første Israel-konsert.

Da den australske rockestjernen Nick Cave ble bedt om å boikotte Israel, svarte han med å gjøre det stikk motsatte. Han opptrådte heller i Israel.

16 dager etter at Lorde har stått på scenen i Tel Aviv Convention Center vil norske A-ha stå på samme scene. Også A-ha opptrer i Israel for første gang.

Norske Kygo publiserte dette bildet i forbindelse med sitt opphold i Israel. (Foto: Kygo)
Norske Kygo publiserte dette bildet fra Dødehavet i forbindelse med sitt opphold i Israel. (Foto: Kygos Facebook-side)

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Ingen artikler å vise