Verdens mest populære israeler?

Gal Gadot var den 6. mest søkte personen på Google i 2017.

Gal Gadot har hovedrollen i filmen Wonder Woman som hadde premiere i Norge 16. juni 2017. (Foto: Gage Skidmore, flickr)
Gal Gadot har hovedrollen i filmen Wonder Woman som hadde premiere i Norge 16. juni 2017. (Foto: Gage Skidmore, flickr)

Er Gal Gadot verdens mest populære israeler? Vel, hvis man legger tallene fra søkemotoren Google til grunn kan det i alle fall tolkes slik. Den israelske skuespilleren var den 6. mest søkte personen i 2017, skriver Times of Israel.

32-åringen, født og oppvokst i Israel, hadde i år sitt store gjennombrudd med superheltfilmene «Wonder Woman» og «Justice League». Den israelske skuespilleren har også tjenestegjort i det israelske forsvaret.

Tallene fra Google viser at det ikke var i hjemlandet Israel eller i USA, hvor hun bor nå, at Gadot var det mest populære søkeordet, men i Filippinene. Der var hun den personen det ble søkt nest mest på i løpet av 2017.

Mange har også søkt på skuespilleren i Singapore, Malaysia, Puerto Rico og Costa Rica. Filmen «Wonder Woman» ble en stor suksess, til tross for at den ble boikottet i flere arabiske land, og det er allerede planlagt en oppfølger.

Forrige artikkelGuatemala følger i USAs fotspor
Neste artikkel– Det siste de så var djevelens ansikt
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Bjarte Bjellås ble journalist i MIFF fra 1. januar 2017. Etter journaliststudier jobbet han i Fædrelandsvennen og Vennesla Tidende.