Verdens mest populære israeler?

Gal Gadot var den 6. mest søkte personen på Google i 2017.
Gal Gadot har hovedrollen i filmen Wonder Woman som hadde premiere i Norge 16. juni 2017. (Foto: Gage Skidmore, flickr)
Gal Gadot har hovedrollen i filmen Wonder Woman som hadde premiere i Norge 16. juni 2017. (Foto: Gage Skidmore, flickr)

Er Gal Gadot verdens mest populære israeler? Vel, hvis man legger tallene fra søkemotoren Google til grunn kan det i alle fall tolkes slik. Den israelske skuespilleren var den 6. mest søkte personen i 2017, skriver Times of Israel.

32-åringen, født og oppvokst i Israel, hadde i år sitt store gjennombrudd med superheltfilmene «Wonder Woman» og «Justice League». Den israelske skuespilleren har også tjenestegjort i det israelske forsvaret.

Tallene fra Google viser at det ikke var i hjemlandet Israel eller i USA, hvor hun bor nå, at Gadot var det mest populære søkeordet, men i Filippinene. Der var hun den personen det ble søkt nest mest på i løpet av 2017.

Mange har også søkt på skuespilleren i Singapore, Malaysia, Puerto Rico og Costa Rica. Filmen «Wonder Woman» ble en stor suksess, til tross for at den ble boikottet i flere arabiske land, og det er allerede planlagt en oppfølger.

---------

Dersom du savner kommentarfelt for Facebook her under artikkelen, er dette dessverre utenfor MIFFs kontroll. Det kan skyldes din nettleser, innstillinger på din nettleser og/ eller innstillinger i din Facebook-bruker. Kommentarer kan sendes til post@miff.no, eller legges inn på MIFFs Facebook-side.

Lettlest bok på 144 sider - perfekt gave til tenåringer og unge voksne som trenger å få en god smak av Israel.
Bestill den nye boken Israelernes overlevelseskraft

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Ingen artikler å vise