Datoen for sesong 2 av Fauda er klar

Den israelske spenningsserien kommer nå med sin andre sesong på Netflix.

I 2018 kommer den andre sesongen av den israelske spenningsserien Fauda på Netflix. (Foto: Netflix)
Den israelske spenningsserien Fauda har gjort stor suksess internasjonalt. Nå jobbes det med en ny sesong. (Foto: Netflix)

Endelig er datoen for den andre sesongen av den israelske spenningsserien Fauda klar. Seriens skaper og hovedrolleinnehaver, Lior Raz, avslørte nylig på Twitter at sesong to blir tilgjengelig for alle på Netflix den 24. mai.

Sesong 2 av den populære serien ble lansert i Israel på nyttårsaften.

For dem som ikke har sett serien, ligger hele sesong 1 tilgjengelig på Netflix nå. Fauda («kaos» på arabisk) er en israelsk politisk thriller-serie som tar utgangspunkt i konflikten mellom Israel og palestinerne. Serien får skryt for å skildre begge sider av konflikten. Sesong én hadde premiere på Netflix i desember 2016. Det samme året vant programmet seks Ophir-priser, inkludert for beste dramaserie, under Israels svar på Oscar-utdelingen.

Det er allerede bestemt at det kommer minst én sesong til av serien.

PS: Suksessen til Fauda har gjort at Netflix har gjort en avtale med serieskaperne, Lior Raz og Avi Issacharoff, om å lage to nye serier.

Her er traileren til sesong 2:

Forrige artikkelSteinkaster saksøker hundeoppdretter
Neste artikkelPayPal stengte kontoene til to franske anti-israelske organisasjoner
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Bjarte Bjellås ble journalist i MIFF fra 1. januar 2017. Etter journaliststudier jobbet han i Fædrelandsvennen og Vennesla Tidende.