Israelsk pianist drept av fyllekjører

Haim Tukachinsky hadde i 2017 flere konserter i Norge.

Haim Tukachinsky. (Bakgrunn: Will Powell, flickr)
Den profesjonelle pianisten Haim Tukachinsky ble drept av en fyllekjører. (Bakgrunn: Will Powell, flickr)

Den israelske topp-pianisten Haim Tukachinsky ble søndag 23. september påkjørt og drept av en fyllekjører i Jerusalem, skriver Times of Israel.

31-åringen var på vei hjem etter å ha bedt ved Vestmuren da han ble påkjørt like etter midnatt. Sjåføren stakk av fra ulykken, men ble pågrepet en time senere. Han hadde da tre ganger så høy promille som tillatt.

Den arresterte sjåføren er en spansk journalist som har jobbet i Israel i en årrekke. Han skal ha innrømmet å ha kjørt i påvirket tilstand.

Mange nordmenn ble kjent med den prisbelønnede israelske pianisten da han i 2017 var på en to ukers turné i Norge. På konsertene spilte han musikk av blant annet Mendelssohn, Chopin, Liszt, Gershwin og Grieg.

Forrige artikkelFeil på feil i Operasjon Dagsverks motsvar til MIFF
Neste artikkelSe den himmelskrikende forskjellen på hva OD sier og hva en palestinsk fange sier
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Bjarte Bjellås ble journalist i MIFF fra 1. januar 2017. Etter journaliststudier jobbet han i Fædrelandsvennen og Vennesla Tidende.