Leier inn cruiseskip til Eurovision

Tel Aviv kommune tar grep for å øke overnattingskapasiteten i byen.
Tel Aviv kommune har leid inn et cruiseskip, her illustrert ved MSC Opera, i forbindelse med Eurovision. (Foto: Wikimedia)
Tel Aviv kommune har leid inn et cruiseskip, her illustrert ved MSC Opera, i forbindelse med Eurovision. (Foto: Wikimedia)
ISRAEL ER UNDER ANGREP!

Det er ventet titusenvis av turister til Tel Aviv under Eurovision i mai neste år – og alle besøkende trenger et sted å overnatte. Men allerede nå er nesten alt av hoteller fullbooket. I tillegg har hotellprisene skutt i været.

Nå har Tel Aviv kommune kommet på en kreativ løsning for å gi flere turister et sted å overnatte. Byen har gjort en avtale om å leie inn et italiensk cruiseskip med 500 rom, som skal ligge i havn nær Tel Aviv uken som Eurovision arrangeres. Disse rommene skal turister få muligheten til å leie.

– Hotellprisene i Tel Aviv er veldig, veldig høye. Det er viktig å presse ned prisene litt. Dette gir oss 500 rom til rimelige priser, sier Tel Aviv-ordfører Ron Huldai i et intervju med den israelske TV-stasjonen Channel 2.

Det skal også bygges en Eurovision-landsby i Tel Aviv. Konstruksjonen av landsbyen er foreløpig ikke i gang, men kommunen har store planer for den. Her skal det gjennom en hel uke arrangeres en rekke arrangementer og forestillinger for de titusenvis av turistene som kommer – delvis fordi billetter til selve Eurovision-konkurransen vil bli vanskelig å få tak i.

I landsbyen vil det bli forestillinger fra tidligere israelske Eurovision-deltakere (og vinnere), matsalg, DJs, sportsbegivenheter og fester.

Finalen i Eurovision blir lørdag 18. mai, mens semifinalene går 14. og 16. mai. Sangkonkurransen skal arrangeres i Tel Aviv Convention Center. Publikumskapasiteten i lokalet er langt mindre enn interessen, så langt fra alle vil få muligheten til å oppleve Eurovision inne på selve arenaen.

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Ingen artikler å vise