Han skal representere Israel på hjemmebane i årets Eurovision

Kobi Marimi skal representere Israel under Eurovision i Tel Aviv.

Kobi Marimi vant sangkonkurransen «Rising Star» og skal representere Israel i Eurovision. (Foto: Skjermdump YouTube)
Kobi Marimi vant sangkonkurransen «Rising Star» og skal representere Israel i Eurovision. (Foto: Skjermdump YouTube)
 
Israel er 71 år! Gi din støtte til jubilanten og ta avstand fra de som vil boikotte, ødelegge og utslette! Det er MIFFs medlemmer som gir deg gratis og annonsefrie oppdateringer på miff.no. Bli med på laget!
Klikk her  for å bli medlem av MIFF for kun fra kr. 4,- per uke


Kobi Marimi vant det israelske realityprogrammet «Rising Star», og får dermed æren med å representere Israel på hjemmebane under årets Eurovision Song Contest i Tel Aviv, skriver Times of Israel.

27-åringen fra Ramat Gan imponerende med sine coverversjoner av låter som Bon Jovis «Always» og Beatles «Let it be» i realityprogrammet. Han er utdannet som skuespiller ved Nisan Nativ Acting Studio og har flere store roller på repertoaret. Han har også opptrådt ved den israelske operaen.

Det var spesielt stemmeprakten til 27-åringen som imponerte dommerne i den israelske sangkonkurransen. Han kan sammenlignes med operasangeren Didrik Solli-Tangen, som representerte Norge under Eurovision i 2010.

Hvilken sang Marimi skal fremføre i Eurovision er enda ikke bestemt. Israel er arrangør av Eurovision etter at Netta Barzilai i fjor vant med låten «Toy».

Finalen i Eurovision blir lørdag 18. mai, mens semifinalene går 14. og 16. mai. Sangkonkurransen skal arrangeres i Tel Aviv Convention Center.

- Bli fastgiver til MIFF på 10 sekund! -

Hvem som skal representere Norge avgjøres i Oslo spektrum 2. mars.

Forrige artikkelPalestinere dro på kondolansebesøk til familien til drept israelsk tenåring
Neste artikkelNTB demoniserer Israel med ekstrem overdekning av «krigsforbrytelser»
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Personsjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Bjarte Bjellås ble journalist i MIFF fra 1. januar 2017. Etter journaliststudier jobbet han i Fædrelandsvennen og Vennesla Tidende.