Bli med til Gaza i sesong 3 av Fauda

Nå skal gruppen med undercover-agenter ned i terrortunnelene til Hamas.

I 2018 kommer den andre sesongen av den israelske spenningsserien Fauda på Netflix. (Foto: Netflix)
Den israelske spenningsserien Fauda har gjort stor suksess internasjonalt. Nå jobbes det med en ny sesong. (Foto: Netflix)

Det er store forventninger til den tredje sesongen av den israelske serien Fauda. Nå letter serieskaperne på sløret og forteller at handlingen denne gangen vil bli lagt til Gazastripen. Blant annet vil seerne få et møte med terrortunnelene til Hamas, skriver den israelske avisen Jerusalem Post.

Innspillingen av den tredje sesongen startet i begynnelsen av mars. Noen korte filmklipp er foreløpig den eneste smakebiten på hva vi kan forvente oss når sesongen blir tilgjengelig på strømmegiganten Netflix neste år.

«Er du klar for å bli med inn på det mest befolkede, farligste og mest eksplosive stedet i Midtøsten?», er teksten som dukker opp på traileren etterfulgt av et kort filmklipp og en stemme som sier «velkommen til Gaza».

Serien produseres av det israelske TV-nettverket Yes og ble raskt en stor suksess i Israel. Det gjorde at Netflix i 2016 kjøpte opp serien. Siden har den fått stor internasjonal oppmerksomhet. Fauda («kaos» på arabisk) er en politisk thriller-serie som tar utgangspunkt i konflikten mellom Israel og palestinerne. Serien forsøker å skildre begge sider av konflikten.

I de to foregående sesongene har det meste av handlingen blitt lagt til Vestbredden, hvor undercover-agenter har forsøkt å stanse Hamas-terrorister. I sesong tre vil agentene befinne seg dypt inne på Gaza for å «ødelegge Hamas-infrastruktur» og nå «lederen av Hamas’ militære ving».

PS: Yes er også i gang med å produsere en tredje sesong av den israelske politiserien/komedien Hashoter Hatov. Også den er tilgjengelig på Netflix.

Forrige artikkelRedd Barna fra faktafeil og ensidighet
Neste artikkelRedd Barna og Norges Handikapforbund skal marsjere i støtte til voldelige angrep mot Israel
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Bjarte Bjellås ble journalist i MIFF fra 1. januar 2017. Etter journaliststudier jobbet han i Fædrelandsvennen og Vennesla Tidende.