Her er gladnyheten du har ventet på

Nå kan du se frem til et nytt møte med den ortodokse familien Shtisel.

Den israelske TV-serien Shtisel returnerer til TV-skjermen. Nå skal det lages en tredje sesong. (Foto: Presse)

Den israelske TV-serien Shtisel, om en ortodoks familie med samme navn, ble svært populær da den kom ut i Israel i 2013. Totalt ble det produsert to sesonger og 24 episoder av serien. I desember 2018 kom serien også ut på strømmetjenesten Netflix. Den ble raskt en internasjonal suksess. Siden har millioner av fans ventet i spenning på nye episoder. Nå bekrefter serieskaper Yehonatan Indursky at det kommer en ny sesong, skriver Jewish News.

Arbeidet med å skrive historien til en ny sesong skal allerede være i gang.

Hovedpersonen i serien er Akiva, en ung ultraortodoks mann som bor i Jerusalems ortodokse nabolag. Hans far vil at han skal følge en bestemt vei i livet, men Akiva er ikke helt sikker på om han vil gå den veien faren ønsker.

Serien har fått mye skryt for både skuespill og manus, og serien er rangert svært høyt på filmdatabasen IMDB. I tillegg til Shtisel finnes det også flere andre israelske serien på Netflix. Her kan du lese en omtale av de beste.

Forrige artikkelIsrael kjøpte norsk offshoreskip
Neste artikkelTV2 og Netflix samarbeider om norsk-israelsk TV-drama
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Bjarte Bjellås ble journalist i MIFF fra 1. januar 2017. Etter journaliststudier jobbet han i Fædrelandsvennen og Vennesla Tidende.